אני אריק פרץ מיבנה קיבלתי טלפון היום 1.10.13 בשעה 17:00 מנציג הוט שטוען שהממיר בחדר של הילדה לא נמצא הוא נמצא ברחוב אחר. בבית אחר
והממיר נמצא בבית שלי מול העיינים שלי,ונציג הוט לא מוכן לשמוע ולא מוכן לבוא לראות שזה פה ולא מוכן להאמין לפני מספר שבועות ממיר זה הוחלף זה ממיר חדש וטכנאי של הוט אמר שהוא חסום מי ששם את הממיר.
נציג של הוט בשם יוסי איים ודרש שאשלם עכשיו מיד 210 ש"ח כדי לפתוח מנוי חדש על שמי ואחרי חודש מנתק אם לא העשה כן הוא איים שעורך דין יתבע אותי על סך 1,000 ש"ח. הנציג של הוט ניתק את הממיר של הילדה בחדר
אשמח שתצרו איתי קשר ותעזרו לי אני אובד עצות בבקשה תודה
אריק פרץ
שלום אריק
במידה והסיבה שיצרו איתך קשר זה בגלל שהם חושבים שהממיר לא נמצא אצלך והממיר כן אצלך אז אני לא מבין מה הבעיה ?
תציע להם להגיע לביתך ולראות שאכן הממיר נמצא במקומו ואני מציע שתתעד זאת במכתב. במידה ובעתיד יערבו עו"ד או יגישו תביעה תוכל להציג את הממיר בבית המשפט לזכות ולקבל פיצוי כספי מהחברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר