שלום,
אני מתאמן בחד"כ גו אקטיב, במהלך אחד האימונים הזזתי חפץ שהיה שרוע על יד המראה ועקב בליטה ברצפה החפץ קיבל זווית ושפיצו פגע במראה ועשה סדק, זה קרה בטעות ולא בשוגג או עקב התפרעות בחד"כ, סה"כ טעות אנוש.
הנהלת המועדון מאיימת עליי לשלם 1800 שקלים עבור ההתנקה וההחלפה של המראה הקיימת במראה חדשה או שמבטלים לי את המנוי.
יש לציין שמקרה דומה קרה בעבר עם אדם אחר לפני כשנה וקצת, והאדם אינו נדרש לשלם דבר ועדיין ממשיך להתאמן כיום, שכן אני מרגיש שנעשתה כאן אפליה ואף גיזענות שכן אני בעל גוון עור כהה יותר מהאדם הנל.
יש להוסיף כי אין מצלמות בחדר הכושר, אך בשיחה עם המנהלת הודיתי במעשה אך עד כמה שידוע לי לא הקליטו אותי.
האם להכחיש? האם זה בכלל אפשרי להציב בפני דרישה שכזאת? שכן אני קטין (16).
תודה.
שלום ליאור
אני מודה שהדרישה שאתה תשלם על הנזק שנגרם למראה מוזרה ביותר.
הנזק שנגרם במקום לא נגרם בכוונה ולחדר כושר יש ביטוח, כך שחברת הביטוח יכולה לשפות את הנזק.
הדברים אינם קשורים לצבע העור שלך או להיותך קטין. אני מציע לך לפנות להנהלת חדר הכושר, לומר להם שאינך מתכוון לשלם על הנזק שנגרם שלא בכוונה ושיפעילו את חברת הביטוח שלהם. במידה וישללו ממך את הכניסה לחדר הכושר תוכל אתה לתבוע אותם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר