שלום,
לפני כ-4 חודשים רכשתי 2 קופונים באינטרנט המקנים 10 טיפולים כל אחד מהם, של הסרת שיער באינפרא אדום. ב350 שח כל אחד. ובנוסף שילמתי 800 שח נוספים עבור אזור נוסף.
בטיפול החמישי לפני כחודש וחצי, המטפלת השתמשה בחום גבוה מדי וכתוצאה מכך נכוויתי ברגליים ובידיים במקומות רבים מאוד ונאלצתי להסתובב עם בגדים ארוכים (כתמים כהים על העור), מסנן קרינה ומשחה נגד צלקות שנתן לי רופא העור שראה זאת.
המטפלת ראתה את הכווית ואמרה שזה עובר וכו\' ושבפעם הבאה היא תוריד את דרגת החום.
החלטתי שאני לא מעוניינת להמשיך בטיפולים ולקחת שוב סיכון להיכוות ולכן ביקשתי החזר כספי על הטיפולים שלא מומשו, אך היא טוענת שאין החזרים כספיים ובגלל שמדובר בקופון ושהמחיר זול מאוד לעומת המחיר המקורי, ככה שיוצא שאם כבר אני צריכה להוסיף לה כסף. וגם הוסיפה שזו "בעיה שלי" שבחרתי להפסיק את הטיפולים ושמבחינתה אין בעיה להמשיך בהם. כמובן שבחוזה לא נכתב דבר לגבי התחייבות למספר טיפולים מסוים או להתניה של החזר כספי כלשהו.
שאלתי היא האם יש עילה לתביעה במקרה כזה שאינה רוצה להחזיר את הכסף? והאם זה חוקי?
חשוב לציין שכרגע הכוויות עברו ונותרו כתמים לבנים על העור שבתקווה שייעלמו.
אודה להתייחסות,
רעות.
שלום רעות,
המקרה שאת מעלה מעורר מס' היבטים משפטיים. הראשון הוא בתחום נזקי גוף (בין אם היתה זאת התרשלות של המטפלת ו\או רגישות גבוהה שלך) והתחום השני בעניין דיני החוזים.
במקרה שאת מתארת נגרם לך נזק רפואי (לתקופה קצרה או לתמיד) ולכן כדאי ורצוי להתייעץ עם רופא מקצועי בעניין. במידה והוא ימליץ על הפסקת הטיפול בהחלט יש מקום לפנות בשנית אל המטפלת ולדרוש ממנה את כספך. במידה ולא תסכים את יכולה לפנות לבית המשפט לצורך קבלת כספך חזרה.
במידה ותרצי סיוע משפטי בעניינך את מוזמנת לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר