שלום.. ב24/3/12 הזמנתי ריהוט חדר שינה. סלון. ופינת אוכל.
נאמר לי שהריהוט יגיע תוך 30 ימי עסקים
הריהוט הגיע באיחור גדול עם פגמים בארון לא לפי שהזמנתי ופינת אוכל פגומה. אחרי פניות נשנות לשירות סודר לי הארון.
הובטח לי שהפלטה של הפינת אוכל תוחלף היום 2/10 הגיע לי הפלטה של הפינת אוכל
היא הגיעה בצבע יותר בהיר לא תואם לרגליים וכתמים על פינת האוכל בגוון שחור לאחר שיחה עימם הוסבר לי שעץ לא יכול לבוא באותו צבע וככה נראה העץ וכ'ו הפינת אוכל ממש עם כתמים ויש בידי תמונות של הפינת אוכל הישנה והחדשה ביקשתי שיחזירו לי תפינה הפגומה והם מוכנים בתנאי שאני ישלם הובלה רציתי לדעת אם כתמי עץ לא רגילים (ויש לי תתמונות של שני הפינות ) נחשב כפגם?..
שנית שהזמנתי תרהיטים הזמנתי הכל מעץ מלא בחדר שינה אמרו לי שהמדפים מסנדויץ ובהזמנה רשום שזה עץ וסנדויץ הזמנתי נגר לבית שאומר לי שרק הדלתות עץ מלא וכל הארון המדפים והפלטות המפרידות זה סנדויץ.
הפינת אוכל אמרו לי שהיא עץ מלא ובהזמנה רשום עץ אלון מבוקע הנגר אומר והראה לי שיש שכבה קטנה מלמעלה של חצי ס"מ של עץ וכל הפינה היא mdf שלמתי על הפינה מחיר של עץ מלא וגם על החדר שינה מחיר גבוה רציתי לדעת מה אפשר לעשות בענין אודה לכם על תשובה בנושא
שלום מתנאל
יש פה מקרה מובהק של אי עמידה בהסכם ולכן אני מציע לך להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות לביטול העסקה או להחלפת המוצר.
אתה רכשת ריהוט מסויים, שילמת את מיטב כספך ובעצם קיבלת רהוט אחר שמחירו הרבה יותר זול (במקום ריהוט מעץ קיבלת סוג של חיקוי).
במידה ותרצה ייעוץ וסיוע משפטי בהגשת תביעתך אתה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר