אהלן,
בסוף חודש יולי קניתי ספה מאחת הרשתות הגדולות בארץ לרהיטים, לאחר כשבועיים הספה החלה להיפרם ולהראות סימנים של של בלות.
התקשרתי לשירות הלקוחות בטענה שהספה מתפרקת ואין בה מילוי, ושם אמרו לי שיגיע אליי טכנאי עם מילוי על מנת לטפל בבעיות שיש לספה (אחרי שהוא הטכנאי ייצור איתי קשר כדיי לתאם הגעה).
הטכנאי לא התקשר לתאם הגעה, ולכן התקשרתי לסניף על מנת לשאול למה? שם שלחו לשירות לקוחות ונפנפו אותי בטענה שהוא התקשר ולא עניתי, ושוב פעם אותו הלופ של לחכות לטלפון.
חיכיתי לטלפון מהטכנאי והוא לא התקשר, לאחר שבוע שהספה החלה להראות סימני שחיקה מהותיים יותר (עד כאן הספה נמצאת אצלי חודש) התקשרתי לשירות לקוחות בבקשה לבטל עסקה, אחרי שחיכיתי יותר משבועיים שיחזרו אליי ואחרי מלחמות עם הסניף ביטלו לךי את העסקה ולקחו את הספה, במעמד ביטול העסקה אמרו לי שהזיכוי יופיע תוך 14 ימי עסקים בחשבון שלי.
היום חודש ושבוע אחרי שלקחו את הספה הכסף לא נמצא בחשבון שלי, וגם חברת האשראי לא קיבלה הוראה לביטול - איתה אני מברר מידיי יום.
אשמח לתשובה לגבי מה עליי לעשות.
תודה רבה,
אריאל.
שלום אריאל
אני מציע לך לפנות טלפונית למנהל הרשת, תאר בפניו את הדברים ודרוש את כספך במיידי. במידה ולא תקבל את כספך, תגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
אני חושב שהדרך הטובה ביותר היא לפנות לעו"ד ושעו"ד ידבר בשמך עם המנהל, עו"ד יציג בפני המנהל את העוולות עליהם הוא עובר.
במידה ותרצה סיוע משפטי בעניינך אתה מוזמן לפנות אליי.
בהצלחה.
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר