שלום
רכשתי אבני חיפוי באתר של חברה שמוכרת חומרים אלו.המחיר היה באתר שקל לבריק.התקשרתי כיומיים לפני הרכישה לברר בקשר לזה.הוא אמר שיברר ויחזור אליי.הוא לא חזר אליי והמחיר היה עדיין שקל.רכשתי 200 יחידות ושילמתי דרך פייפאל.להפתעתי שמתי לב במקרה שהסטטוס של הקנייה הוא מבוטל.הם ביטלו ללא יצירת קשר איתי.ביררתי למה בוטל ונאמר לי שהמוצר לא במלאי וגם לא יהיה.ידעתי שזה שקר וביקשתי מאישתי למחרת להתקשר להזמין מהם ואכן אין שום בעייה ויש במלאי.איזה כלים יש לי ?או שזאת זכותם לבטל?כי אני כן רוצה את מה שקניתי.אחרי שביררתי שמתי לב ששינו את המחיר ל 0 באתר.עד עכשיו קיבלתי 2 חוות דעת שונות.מה באמת יש לי לעשות.תודה.דורון
שלום דורון,
בהחלט יש מה לעשות בעניין זה. המקרה אותו אתה מתאר הוא מקרה של הטעיית הצרכן על פי חוק הגנת הצרכן וחוק המכר וחוק החוזים, כמו גם התנהגות בחוסר תום לב. אם אתה יכול להוכיח את הדברים שהצגת הייתי מציע לך כן לפעול משפטית בעניין, גם למען עצמך וגם כדי שהחברה לא תמשיך להטעות אחרים בדרך זו.
במידה ותרצה סיוע משפטי בעניין, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לסייע לך.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר