שלום,
לפני כשבוע סעדתי בסניף ארומה אילת. נכנסתי לחנות בעודי מרכיב משקפי שמש. מכיוון שאמי בעל קוצר ראייה הזדקקתי להחליף את משקפי השמש למשקפיים רגילות. לשם כך, הוצאתי את הנרתיק מהתיק והחלפתי בין המשקפיים. ביצעתי את ההזמנה וחיכיתי בשולחן. כאשר קראו בשמי לקחת את האוכל אחת העובדות שאלה אותי ״ לא שכחת את המשקפיים״ לאחר בדיקה מהירה עניתי לה ״כן״, היא פתחה מגירה הוציאה המשקפיים ונתנה לי. בתום הארוחה חיפשתי את נרתיק המשקפיים כדי להחזיר אותם ולא מצאתי אותו. ניגשתי לדלפק ושאלתי אם הם ראו את הנרתיק. אחראית המשמרת בדקה במגירת האבירות והביאה לי את הנרתיק. בתוך הנרתיק שמרתי את כספי, 50₪. כשפתחתי את הנרתיק הכסף נעלם. אחי שסעד עימי זיהה את המצלמות במקום וביקש מאחראית המשמרת לבדוק במצלמות. תגובתה הייתה ״ אני לא יודעת לתפעל את זה. אם אתה רומז שזאת אחת העובדות אני אומרת לך שאין מצב שאחת העובדות כף גנבה ״. אחי כנראה ענה לה בטון תקיף ואז היא אמרה ״ אני לא עובד אצלך אני רק מנסה לעזור. תוריד את הקול ומהר״. בסיום חילופי דין ודברים האח״משית לקחה את פרטי אחי ואמרה שמנהלת הסניף תיצור איתנו קשר. למחרת אכן מנהלת הסניף יצרה עם אחי קשר. הוא סיפר לה את הסיפור ולאחר בדיקה קצרה התקשרה שוב והודתה שאחת העובדות אכן גנבה את הכסף. מנהלת החנות התנצלה, שלחה את ה 50₪ פלוס פיצוי של שובר בסך 100₪ לקניות בארומה.
האם יש עילה לתביעה? מה לעשות? זה כסף שעבדתי עליו קשה ו 100₪ פיצוי לא מספק אותי ביחס לעוגמת הנפש.
תודה רבה מראש!
שלום
על פי מה שאתה מתאר קיבלת בחזרה את כספך + פיצוי ואני חושב שזה בסדר גמור.
אם אתה לא מרוצה מכך יהיה עליך להגיש תלונה בתחנת המשטרה ולתת להם לטפל בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום
על פי מה שאתה מתאר קיבלת בחזרה את כספך + פיצוי ואני חושב שזה בסדר גמור.
אם אתה לא מרוצה מכך יהיה עליך להגיש תלונה בתחנת המשטרה ולתת להם לטפל בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר