לכל מאן דבעי ,
רכשתי מכשיר אייפון כולל חבילת שיחות, גלישה והודעות במחיר אחיד ...
קיבלתי כל מיני הטבות והחזרים , אחד מההחזרים הוא בגין החזרת מכשיר ישן .
לפני מספר חודשים התקשרתי לנציגת שירות בבקשת שינוי החבילה בגין התייקרותה והוצעה לי חבילה ״מעולה״ התפורה למידותיי , (;
החבילה בהחלט הייתה יותר זולה , אך גם פחות איכותית , אינטרנט איטי עד מאוד, אני על wifi הביתי ובחשבונית האחרונה שהייתה גבוהה מהרגיל גיליתי להפתעתי שההחזר בגין מכשיר ישן ״נעלם״ כלא היה מהחשבונית החודשית, חזרתי כמה חשבוניות אחורה ואכן איני מקבלת עליו החזר וכשהתקשרתי לדרוש הסבר , נאמר לי בלעג שבגלל שינוי החבילה אז משנים את הכל וגם את זה ״כאילו לא ידעת ״ .. ?
אני בהחלט לא ידעתי , במידה והיה נאמר לי , לא רק שלא הייתי מסכימה לכך , לא הייתי צריכה להתלונן ..
שורה תחתונה : לא נאמר לי שבעקבות שינוי החבילה , לא אקבל החזר בגין החזרת מכשיר ישן והיום התקשרתי לברר על כך ונאמר לי שזהו ״יום המזל שלי ״ (;
ושבדיוק היום , ממש היום יצא חוק ולא מקבלים החזרים יותר על מכשירים ישנים .
כאמור הם התחייבו ל36 חודשים, 3 שנים .
יש ברירה אחת מבחינתי שיזכו אותי על כל אותם חודשים שלא שולם לי וימשיכו לשלם עד שיחלפו השלוש שנים .
היכן אני עומדת מבחינה משפטית והאם אוכל לתבוע ?
שלום,
את בהחלט יכולה לתבוע ביטול עסקה בגין טעות/הטעייה על פי חוק החוזים בתביעות קטנות. אני מציע תחילה לשלוח מכתב התראה לפני תביעה לחברה באמצעות עו"ד בטרם מגישים תביעה וזאת כדי לנסות לפתור את הדברים בדרך של מו"מ מול החברה.
אם תרצי סיוע משפטי בעניינך את מוזמנת לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר