שלום רב, אני חתמתי על עסקה להסרת שיער בלייזר ברשת נטורפיל - חבילה של 10 טיפולים בעלות של 5500 ש"ח. בהסכם נכתב שאם אני מבטלת את העסקה בתוך 14 יום ולפני הטיפול הראשון עלי לשלם דמי ביטול של 100 ש"ח או 5% מהעסקה- הנמוך מביניהם. לאחר שבוע מחתימת העסקה נקבע לי הטיפול הראשון. משהגעתי לטיפול, גיליתי שמדובר בטכנולוגיית SHR, כמוה ניתן במכוני קוסמטיקה רבים בעלות נמוכה בהרבה ולא ב"לייזר רפואי", כפי שנאמר לי כשחתמתי על העסקה. באותו רגע, ולפני שקיבלתי כל טיפול (!!), ביקשתי לבטל את העסקה והלכתי הביתה ללא קבלת טיפול. למחרת התקשרתי למנהלת המכון, איתה חתמתי על העסקה וביקשתי לבטל. התשובה שקיבלתי היא, כי מאחר ונקבע לי טיפול (הגם שלא קיבלתי אותו), עלי לשלם על טיפול יחיד לפי מחירון של טיפולים יחידים, קרי- 1380 ש"ח (שוב- ללא שקיבלתי כל טיפול!). מאחר ולא הסכמתי, קיבלתי למחרת טלפון ממחלקת שירות לקוחות שמוכנים "לבוא לקראתי" ולגבות ממני סכום של "רק" 650 ש"ח. שאלתי היא- מה אומר החוק והאם הוא לצידי?! האם מאחר ואכן נקבע לי טיפול הם יכולים לגבות ממני 650 ש"ח על ביטול?
תודה על התשובה,
אביטל
שלום אביטל,
השאלה שצריכה להישאל בראש ובראשונה היא מה היה ההסכם הראשוני ביניכם?
אם בהסכם היה טיפול מסוג מסויים עם מכשירים מסויימים וקיבלת טיפול אחר ומכשירים אחרים אזי הם הפרו את ההסכם ביניכם ולכן לא רק שאת זכאית לכל כספך בחזרה, אלא את יכולה לתבוע אותם על הפרת חוזה ולקבל פיצוי כספי בגין כך כמו גם עוגמת נפש, אך אם ידעת שזוהי שיטת הטיפול ודרך הטיפול, התחרטת והחלטת לוותר ולא להמשיך את הטיפול יהיה עליך לשלם בעבור הטיפול הראשון אך בסכום יחסי לכמה שהיה צריך לעלות לך טיפול אחד ולא לשלם איזה מחיר הזוי ולא הגיוני שהמקום המציא.
במידה ותרצי סיוע משפטי בעניינך את מוזמנת לפנות אליי ואשמח לעזור.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר