ערב טוב,
לפני הלידה הגעתי לרשת מוצצים ע״מ לרכוש דברים לקראת בואו של התינוק...
רכשנו עגלה של חברת צ׳יקו... שאלנו את הדיילת מספר פעמים האם העגלה מותאמת לתינוק שרק נולד, הסבירה שכן והיא עגלה מעולה ופרקטית ושאני יכולה להיות רגועה..
התינוק נולד, כבר בן חודשיים... והשבוע כאשר קיפלתי את העגלה גיליתי שמודבקת מדבקה שרשום עליה את דגם העגלה והערות יצרן: מושב זה אינו תואם לילדים מתחת לגיל 6 חודשים.
נסעתי יחד עם העגלה למוצצים סניף ראשל״צ, שם נרכשה... ויועצת העגלות ניסתה למכור לי את אותה עגלה בטענה שזה מתאים במיוחד... ושזה סתם שטויות מה שרשום, שאני לא אתייחס, התשובה לא סיפקה אותי ביקשתי שמישהו נוסף יבדוק את הנושא, הגיע נציג בשם איגור שאמר לי שיבדוק, בינתיים הסתובבנו בחנות, ולפני התשובה בכל זאת עשינו קנייה ברשת, בקופה האיגור הזה נעלם, דרשתי שיגיע ע״מ לתת לי תשובה ובגמגום אמר לי ״כן זה לא עבר מכון התקנים ישראלי, ואסור אבל אם את רוצה שימי מעל העגלה את הסלקל וכן תוכלי לסחוב את הילד״ הייתי בהלם שזו התשובה והתקשרתי לשירות הלקוחות, מנהלת שירות הלקוחות - רחל, לאחר יום בירורים שלם התקשרה ואמרה לי שאכן אין אישור למכון התקנים בישראל להשתמש מתחת לגיל חצי שנה, ואמרה לי ״בואי תקחי זיכוי ועגלה אחרת או את הכסף שלך בחזרה״ אמרתי לה מה בדבר פיצוי?! ומה יהיה עכשיו?!?! נצטרך להוסיף כסף???? רחל המנהלת אמרה לי ״ממש לא, אז הייתי אומרת לך שתדרכו אותך בחנות שלשים את הסלקל מעל... פשוט בשוק מהתשובה שלהם... מה עושים עם זה?!?!
שלום,
יש דרכים רבות לפעולה.
אני מציע לך לפנות להנהלת החנות באמצעות מכתב התראה לפני תביעה (מכתב מעו"ד) ולדרוש פיצוי כספי מלא. במידה והם לא יסכימו אני מציע לך להפנות את העניין למשרדי הממשלה ולגורמים שמטפלים בתחומים אלה) ובמקביל להגיש תביעה קטנה כנגד החנות ולקבל את כל המגיע לך באמצעות בית המשפט.
במידה ותרצי סיוע משפטי בכתיבת מכתב התראה או כתב תביעה את מוזמנת לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר