אני מגיש תביעה קטנה מול אורנג עבור חבילת תקשורת (שני ניידים) שנמצאים ברשות המשפחה (אני ואישתי) כאשר אישתי חתומה על חוזה ההתקשרות מול אורנג וכן חיוב החודשי מתבצע מכרטיס האשראי שלה. לאור זאת ביקשה אורנג לסלק את התביעה "מחמת העדר יריבות בין התובע לנתבעת. יודגש, הסכם ההתקשרות נשוא התובענה נכרת בין הנתבעת לבין XXXX (להלן הלקוחה) ולא בין התובע לנתבעת" היות ואנו בעל ואישה ובעלי חשבון משותף האם מספיק ייפוי כח (איזה בדיוק?) כדי להציג לשופט כי אני מייצג את הלקוחה? או מה עלי לעשות?
אודה לכם על העזרה,
גדי
שלום,
כאשר מגישים תביעה, יש צורך בזהות מדויקת של הצדדים ולפיכך אינך יכול להגיש תביעה במקום אשתך. צדקה החברה שאין יריבות משפטית בינך לבין החברה. היריבות המשפטית, כפי שאתה מתאר, בין אשתך לחברה.
אז קודם כל אם אתה מוצג כתובע יחיד יהיה עליך לשנות את כתב תביעתך או להגיש כתב תביעה חדש.
כדי שאתה תייצג את אשתך בבית המשפט ולדבר במקומה יהיה עליך להגיש בקשה מיוחדת לבית המשפט ולבקש לייצג את אשתך.
לשאלתך יפוי כוח לא מספיק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר