ערב טוב! אני רוצה לשאול עשיתי מנוי לפני כמה ימים בחדר כושר היחס היה טוב ואווירה טובה... סגרתי מנוי ל14 חודשיים תמורת 233 שקלים כל חודש , 300 שקלים דמי ההרשמה ו150 שקלים על תא בשביל החפצים שלי.. שילמתי 2800 שקלים ב12 תשלומים ואת השאר בנפרד בכרטיס האשראי, אחרי 24 שעות חזרתי לחדר כושר וביקשתי לבטל את המנוי אך סירבו לי, הוא אמר שבתקנון של החדר כושר (דף השם הדפיסו) רשום שאם מבטלים במועד מוקדם יותר הוא מכזז לי 70 אחוז מכל הסכום. לפי תקנון הצרכן קראתי שלא משנה מה סיבת הביטול אם אני מחליטה לבטל תוך 14 יום אז בית העסק מחזיר לי את כל הסכום . הוא אמר שהמקסימום שיוכל לעשות זה להבטיח שיבטלו לי 10 תשלומים אחרי שאתאמן חודשיים ואשלם 966 שקלים (כולל דמי רישום ולוקר) ביקשתי ממנו שירשום לי מכתב בוא הוא מבטיח את הדברים שנאמרו, הוא רשם בכתב יד אבל אני נוסעת לחול עוד חודשיים ואני לא יכולה להסתמך על זה שיבטלו לי את התשלומים באשראי.
מה עלי לעשות??? האם זה נכון מה שהוא אמר לגבי התקנון של העסק והאם הוא באמת יכול לא לבטל לי עסקה??
אני מעדיפה להחזיר את כל הסכום...
לא אין זה נכון לגבי התקנון של העסק ולא רק שהוא צריך לבטל את העיסקה אלא הוא חייב על פי חוק. לא יכול להיות שעסק ממציא לעצמו תקנון ששונה מהחוק.
אני מציע לך לפנות באמצעות מכתב התראה (רצוי מכתב מעו"ד) ולהודיע שאת מבטלת את המנוי ודורשת את כל כספך חזרה על פי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה).
במידה ולא יוחזר כספך כפי שקבוע על פי החוק, תוכלי להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה לך על התגובה במהירה , כמה יעלה לי לכתוב מכתב כזה ?
חל איסור לפרסם מחירים ושכר טרחה באינטרנט.
את מוזמנת לפנות אליי טלפונית או במייל.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר