במשך כ12 שנה ההורים שלי, שילמו עבורי ועבורם למי עדן עבור צריכת כדים. לפני כשנה אמא שלי בחרה להתנתק ,אמרו לה שהיא חייבת כדים , אבא שלי רשם מכתב שהחזיר את כולם וויתרו לו.
באותה תק' נציג מי עדן התקשר אלי והציע לי להמשיך לקבל שירות , הסכמתי , ובטלפון נתתי כרטיס אשראי, אחרי שנה שביקשתי להתנתק הודיעו לי שאני חייבת 32 כדים , כשאת כל הכדים החזרתי , בהנחיית מי עדן הייתי משאירה אותם מחוץ לבית והנציג שהגיע היה לוקח אותם ושם חדשים, מעולם לא ה שאיר חשבונית , גם כשביקשתי להתנתק ,נציג הגיע לקחת את המכשיר ולא חשבתי שאני צריכה לקבל חשבונית, היום מי עדן טוענת שלא החזרתי את הכדים או המכשיר, בגלל שעשו אותו דבר גם לאמא שלי ,הבנתי שזו שיטה ופניתי לעורך דין, אני מחפשת אנשים נ וספים שעשו להם אותו דבר על מנת לפנות גם לכלבוטק ורחוק מזה
היי דורית,
נשמח אם תפני אלינו באמצעות טאב שירות הלקוחות שלנו בפייסבוק ונוכל לסייע לך בפתרון הבעיה.
בפנייתך אנא צייני מספר טלפון לחזרה.
תודה והמשך יום טוב.
1. אני לא חושב שזה הפורום הנכון מבחינתך לחפש נפגעי מי עדן, כיוון שזהו פורום משפטי בתחום תביעות קטנות.
2. אני מניח שעו"ד שמצאת מעוניין להגיש תביעה ייצוגית בעניין. במידה ולא תצליחי למצוא נפגעים נוספים ותרצי בסופו של יום להגיש תביה קטנה כנגד החברה את מוזמנת לפנות אליי, אני לשירותך ואשמח לסייע לך.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר