שלום,
לפני כ3 שנים התחלתי טיפולי הסרת שיער בלייזר במרפאת פרופורציה שם הובטחו לי ניסים ונפלאות על התוצאה שאקבל, על כן חתמתי ושילמתי 7500ש"ח. לאחר כמה טיפולים ראיתי איו שום תוצאות אז קבעתי פגישה עם מנהלת הסניף בבקשה לבטל את הטיפולים הנותרים. המנהלת שכנעה אותי להמשיך בטענה שדיברה עם רופאים והראתה להם את המצב שלי וטענה שכולם הסכימו שעדין מוקדם לדעת, הסכמתי. לאחר 8 מתוך 12 הטיפולים ששולמו הרופאה המטפלת שלי בפרופורציה אמרה לי שאין לי טעם להמשיך ושהטיפול לא יעבוד עלי. קבעתי שוב פגישה עם מנהלת הסניף שניסתה לשכנע אותי להישאר ואמרה שהרופאה שדיברה איתי טועה. הוצע לי להמשיך בטיפול ולראות מה יקרה או לקבל 2000ש"ח (בתלושים למימוש בפרופורציה) למרות שזה פחות משליש הסכום אותו שילמתי (לא בצעתי עדין בדיוק שליש מהטיפולים). האם אני יכול לטבוע את פרופורציה ולקבע לפחות מחצית מהסכות חזרה או שכדי לי לקחת את הכסף שהוצע לי ולא להיכנס לזה?
שלום יבגני,
התשובה תלויה בהסכם עליו חתמת מול החברה. אם ההסכם ביניכם תלוי במבחן התוצאה אזי החברה מחוייבת להחזיר לך את כל הכסף.
נקודה נוספת שכדאי לדעת האם המקום בדק אותך טרם תחילת הבדיקות כדי לוודא שאכן הם יכולים להסיר ולטפל בך ?
חסר לי מידע כדי שאוכל לענות באופן מלא על שאלתך, אך נדמה כי בהחלט יש פה מקום לתביעה כדי לקבל את כספך.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר