בתאריך 10.5.13 רכשנו חדר שינה במידה 1.8 על 2 מטר כולל 2 שידות וקומודה מחברה ידועה בסכום של 5500 ש"ח כולל מע"מ לאחר שיצאנו מהחנות התברר לי שהמוכרת לא רשמה תוך כמה זמן נקבל את חדר השינה לאחר שחזרתי לחנות מידית המוכרת כתבה בהזמנה זמן אספקה משוער תוך 21 ימי עבודה והיא אמרה אל תדאגו זה מספיק זמן לקבל את חדר השינה זה יגיע עם מוביל שעליכם לשלם למוביל 350 ש"ח לאחר יומיים מהקנייה יצרתי קשר עם החברה ואמרתי להם לשנות את המידה ל 1.6 על 2 מטר יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של החברה וביקשתי ממנה לבצע את השינוי והיא עשתה זאת ואנחנו חיכינו לחדר השינה כי עלינו לעבור דירה חדשה ואני ציינתי זאת בפני המוכרת שאנחנו עוברים דירה לאחר 21 ימי עבודה ולאחר הורדת ימים שישי ושבת הגיע מועד האספקה שזה 3/11/13 התקשרתי לחברה והודעתי להם שאנחנו מחכים לחדר שינה והוא לא מגיע ועלינו לפנות את הדירה שכרגע אנחנו שוהים בה בשכירות הנציגה אמרה שבחור בשם אמיר ייצור אתך קשר זה לא קרה ואף אמיר לא יצר איתי קשר שוב התקשרתי והודעתי לה שאמיר לא יצר איתי קשר אז היא אמרה שאני אצור איתו קשר ואני לא הצלחתי לדבר איתו ולהשיג אותו טלפונית שוב טורטתי והתקשרתי לשרות הלקוחות נאמר לי שהוא ייצור איתי קשר ואכן הוא ייצר איתי קשר אתמול בתאריך 10/11/13 ןאני סיפרתי לו שחדר השינה לא הגיע ויש כאן אי עמידה באספקת חדר השינה וזה עלה לי ולאשתי בהמשך תשלום שכירות הדירה ב 700 ש"ח אנחנו התאכזבנו מאוד וציפינו שהם יקחו אחרייות וזה לא קרה שלחתי להם מייל והודעתי שאני רוצה פיצוי של 700 ש"ח והם סרבו ולאחר מכן הסכימו לפצות אותנו באיזה רהיט קטן מרובע שעלןתן 100 ש"ח בלבד אני סירבתי וביקשתי פיצוי הולם הנציג אמר שיחזור אליי והוא לא חזר מה עליי לעשות מבחינה חוקית? שנית חדר השינה הגיע היום רק לא באותו צבע לפי ההזמנה בקורות חדר השינה שוב נפגענו והיינו בהלם שחדר השינה הגיע פגום מה עלינו לעשות ולבקש ?
שלום חן,
על פי מה שאתה מתאר, ניתן להגיש תביעה קטנה בגין ביטול עיסקה, כיוון שלא קבלתם את המוצר אותו הזמנתם והחנות לא עמדה בתנאיי ההסכם הן בעניין הצבע והן בעניין זמן האספקה ולדרוש בכתב התביעה ביחד עם ביטול העסקה פיצוי כספי בעבור אי עמידה בתנאי החוזה, הנזקים שנגרמו לכם ופיצוי בעבור עוגמת נפש.
במידה ותרצו סיוע משפטי בעניין כתב התביעה, אתם מוזמנים לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר