הגשתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות ונדחיתי.
התביעה הייתה כנגד חברה סלולרית שלא הסכימה לתת אישור (מכתב רשמי) לכך שההתקשרות עימה בוטלה (התחברתי ובאותו יום ביטלתי את העיסקה, מסיבות שונות), אך חוייבתי ורק אחרי 3 חודשים - טלפונים+מכתבים+אימיילים - זיכו אותי, ביום הגשת התביעה. (...)
השופטת פסקה שלא היו לי הוצאות ולכן איני זכאית לפיצוי, הצד הנתבע באותו מעמד, הבטיח שיפיק לי אישור שכזה.
לאחר מספר ימים משלא עשה כן פניתי לשופטת והיא העניקה לצד הניתבע 21 יום להשיב (להזכירך - פסק הדין כבר ניתן).
עברו 21 יום והמכתב + מענה לבית המשפט לא ניתן. האם אני יכולה לדרוש פיצוי\ביזיון בית משפט?
מהו הסכום המקסימאלי?
האם אני יכולה להגיש ערעור (עברו כבר 15 יום כפי שקבוע בחוק), אך בהתחשב בכך שניתנה להם אפשרות ל-21 יום והם לא ענו אחרי 21 יום - האם אני עדיין יכולה?
שלום,
לעניין הערעור. לא לא ניתן להגיש ערעור על פסק דין אם עברו 15 יום מיום מתן פסק הדין.
אני מציע לך לפנות שוב לבית משפט בבקשה ולהציג בפני השופט שפסק התיק את הדברים ולבקש את החלטתו בעניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר