שלום רב,
באחד ממועדוני הלילה שהייתי בהם, קרה לי מקרה שגרם לי לרצות לתבוע ולתקן את העוול שנגרם לי,
ביום שישי בשעה עשר וחצי בלילה, נכנסתי למועדון, וחברה שלי הייתה אמורה להגיע שעה לאחר מכן עם חבר אחר, לאחר שנכנסתי ושילמתי מחיר של 100 שח, החבר הודיע שהוא מצטער אבל צץ לו משהו, ואמרתי לחברה שלי שאני בא לאסוף אותה, כשהגעתי ליציאה מהמועדון המאבטחים אמרו לי שאי אפשר לצאת עד השעה 1(השעה הייתה 10:45) לאחר ויכוח ארוך הם נתנו לי לצאת, ואמרו לי שלא אוכל להכנס באותו היום למועדון יותר, אך אני חשבתי שהאיומים הם איומי סרק, הלכתי לאסוף את חברה שלי, וכשבאנו להכנס המאבטחים לא אפשרו לי להכנס, ורק לאחר 5 דקות ויכוח האחראי על האבטחה אמר לי תלך שב בפינה שעה ואז נכניס אותך(יחס מזעזע לדעתי), אני התנגדתי ואמרתי שאני נמצא במועדון כל שבוע וחבר טוב של היחצנים, ולאחר טלפונים חוזרים ליחצנים הכניסו אותי אבל רק לאחר שעה של ויכוחים. כלומר נכנסתי בשעה 1.
השאלה שלי האם אפשר לתבוע על דבר כזה?
על זה שללא הודעה מוקדמת , רק לאחר שכבר שילמתי נודע לי שאי אפשר לצאת החוצה?
על יחס מזלזל בלקוח ששילם מחיר מלא על ערב וחצי מהזמן היה עסוק בויכוחים?
ועל זה שבעצם אי אפשר לצאת ולחזור, ושוב ללא הודעה מוקדמת.
מבקש את עזרתכם בלומר לי האם ניתן להגיש תביעה, ואם כן על איזה סכום.
תודה.
שלום,
על פי הדברים שאתה מתאר כאן, אתה לא ממש מדייק בפרטים ואני אסביר.
קודם כל אומר כי כן אתה יכול לתבוע, אני מניח שהשאלה שהתכוונת לשאול היא מהם סיכויי תביעתך, שנית כן קיבלת הודעה מוקדמת שהרי אמרו לך שאם תצא מהמועדון לא תוכל להיכנס שוב. בכל מקרה אסור היה להם "לכלוא" אותך במועדון בלי לאפשר לך לצאת. זוהי כליאת שווא ועל כך ניתן גם להגיש תלונה במשטרה כמו גם להגיש תביעה. השאלה האמיתית היא האם אתה יכול להוכיח את כל דבריך או שזו מילה כנגד מילה ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר