שלום רב
שמי אסתר ואני לפני 3 חודשים סיימתי להיות נהגת חדשה, ובשביל זה החלטתי לקנות מכונית מליסינג של חברת שלומו סיקסט. הבאתי לשם את המכונית שנסעתי איתה (של אחי) ועשינו טרייד אין.
בעיות התחילו יומיים אחרי , כי הם טוענים שאוטו שלי אחי לא עובר בעלות, ואני לא יכולה לדעת למה , כי אחי בדיוק נסע לחול לחודש ימים, לא מוסרים לא לי ולא לחברה את הסיבה.אמרתי שלא צריכה להיות בעיה , ושברגע שהוא חוזר הוא יטפל בכך.
אבל זה רק תחילה הבעיה, כי לא נתנו לי לעבור בדיקה של האוטו שקניתי, רק נאמר לישהכל בסדר עם האוטו, נשלח אלי בדואר אלקטרוני ד"ח טיפולים. אחרי יומיים אחרי הקניה התחלתי לחשוש שמשהו לא בסדר עם המכונית, לכן לקחתי אותה לבדיקה במכון, וגיליתי שיש המון ליקויים, חלקם חמורים ביותר, כמו צלחות של הבלמים ודליפות שמן.
כשבאתי לבוכן מכירות, נעמר לי שיעשו הכל אבל רק אחרי העברת הבעלות.
עכשיו אני נוסעת עם אוטו שמסכן את החיים שלי והבריאות שלי.
מה אני צריכה לעשות מה התהליך ומה ניתן לעשות בנוגע למידה השקרי שנמסר לי.
מה הזכויות שלי בנוגע לכך
אני מציע שתחזירי את הרכב חזרה לסוכנות וקחי בחזרה את הרכב של אחיך.
אם הרכב של אחיך לא עובר בעלות והסוכנות לא מוכנה להעביר בעלות על הרכב כמו גם שמצאת תקלות ברכב, עדיף יהיה אם תחזירו את כל המצב לקדמותו.
את תקבלי חזרה את הרכב שלך + הכסף ששילמת ותחזירי להם את הרכב שלהם. אני מציע שתעשי זאת עוד היום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר