שלום רב,
לפני כשנתיים רכשתי ספה 5500 שח שמוכר טען כי היא ספת עור. לאחר כשנה ריפוד העור החל להתפורר וכעת היא נראת מזוויע מלא חלקקים קטנים של ריפוד מתנתקים ממנה ומלכלכים לי את כל הסלון. אין סיכוי שזהו היה עור.
המוכר אישר שאכן האיכות הייתה לא טובה ומוכן לרפד לי אותה בעור איכותי אם אשלם תוספת של 2000 שיח.
שאלתי במידה ואפנה לתבעיות קטנות מה הסיכוי שלי לקבל את סכום הספה חזרה? עבר מאז הקנייה שנתיים ולא שמרתי את החשבונית אך הקלטתי את המוכר בטלפון שזו ספה שלו והוא מודה כי האיכות שלה לא טובה כי אז לא ידע זאת.
תודה מראש.
קארין
שלום,
על פי מה שאת מתארת סיכוייך נמוכים כיוון שעברו שנתיים מאז רכישת הספה ולא תוכלי להוכיח שהספה הגיע למצב שהיא נמצאת בגלל איכות העור.
מנגד הצד השני יוכל לטעון שבגלל שהשתמש בתכשירים לא מתאימים לניקוי הספה או כיוון שלא שמרת על ספת העור כמו שצריך.
חוץ מזה מי אמר שספה צריכה להחזיק 10 שנים ? חוץ מזה יתכן שאת גרמת למוכר להגיד בטלפון שאיכות עור לא טובה ולבסוף את אפילו לא תצליחי להוכיח שרכשת את הספה מהחנות שאותה את רוצה לתבוע כיוון שאין לך קבלה.
אם הספה היתה נהרסת כעבור חודש חודשיים הייתי מבין, אבל מרגע שהספה היתה בחזקתך שנתיים, אין לדעת מה עשית איתה בכל התקופה.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר