שלום. הגשתי תביעה קטנה נגד חברה שמכרה לי מחשב נייד והוא ביקר פעמים רבות במעבדה בלי שהסכימו לבטל העיסקה. התביעה הייתה בגין ביטול עיסקה + סעד ועגמת נפש. החברה שמכרה את המחשב מוכנה לשלם את הרכיב של ביטול העיסקה, אך לא את רכיב הסעד מאחר ולא היא הייתה זו שסיפקה את שירות התיקונים. האם ניתן להגיש פשרה עבור תביעה זו ולהגיש תביעה חדשה כנגד החברה שסיפקה את שירות הלקוחות בגין הסעד?
שלום איציק,
אני לא בטוח שאתה משתמש במושגים המשפטיים הנכונים ולכן אני רוצה לחדד את הדברים. אתה בעצם שואל האם ניתן לקבל פסק דין כנגד החברה שכבר תבעת אותה ולהגיש תביעה נוספת לאחר מכן כנגד החברה שסיפקה שירות ?
אני מציע לך לבקש צירוף של החברה שנותנת שירות לכתב תביעה זה ולנסות להגיע לסיום העניין בפסק דין אחד.
בכל מקרה כן תוכל לעשות זאת אך תלוי מה יכתב בפסק הדין שתקבל במקרה הראשון ויתכן כי פסק הדין יחסום את אפשרותך להמשיך להגיש תביעה כנגד החברה השניה.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר