מבטיחים הרים וגבעות, ומקיימים אולי עשירית מזה.
בתור סטודנטית שאין לה יותר מדי זמן(וכסף), הוצאתי לא מעט על חופשה בת שבוע לברצלונה עם בן זוגי שרכשתי דרך חברת "קווי חופשה" וגם את המעט שהבטיחו - לא קיבלתי.
העברות מבית המלון - הורידו אותנו הרחק מהמלון כשהגענו לברצלונה, ויותר מכל לא טרחו להודיע לנו מהיכן אוספים אותנו. כיוון שלא אספו אותנו לשדה, נאלצנו לקחת מונית ולשלם עליה סכום נוסף לא מבוטל - למרות שהעברות כלולות בתשלום ששילמנו ל"קווי חופשה"
סיור מודרך שרכשנו מהם - דחסו אוטובוס של יותר מחמישים איש, כדי "לחסוך עלויות" על חשבוננו כמובן, ובמקום לנסוע לאתרים ישירות מברצלונה סובבו אותנו עד לקוסטה ברווה ללא אפשרות לבטל מראש את הנסיעה - שנאמר לנו שתצא ישירות מברצלונה לאתרים.
מכתב תלונה נשלח אליהם, עליו הם טרחו לענות רק כעבור חודשיים(!) וגם זאת, אחרי שאני הייתי צריכה להתקשר ולנדנד להם בטלפון. המכתב מזלזל ומתנשא, בשפה שמביישת אותי בתור אדם, ואת האינטיליגנציה שלי. כמובן ששום דבר לא יצא מכל זה, הם מציעים כ"מחווה" לתת לי 5% ברכישה הבאה מהם.
כמובן שרכישה כזו לא תהיה, גם אם יבטיחו לי 50%, ולכן הפיצוי שלהם שווה כקליפת השום.
מציעה לכולכם להתרחק מהחברה הזו כמו מאש. אני את הניסיון שלי כבר חוויתי, ואם אפשר למנוע מאחרים אז למה לא....
שלום יערה,
פנית לפורום משפטי בנושא תביעות קטנות ודיני צרכנות.
הכיצד אוכל לעזור לך ?
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
