שלום רב , רציתי להתייעץ על מקרה שקרה לי בימים האחרונים . רכשתי מכונת כביסה לא זולה ממחסני חשמל לאחר שהמכונה הגיעה אליי הבייתה תיאמתי טכנאי שיבוא לפתוח אותה ולהתקין. המוקדנית קבעה איתי תאריך ושעה . לקחתי באותו יום חופש מהעבודה וחיכיתי לטכנאי שיבוא. לאחר שעברה השעה המיועדת התקשרתי למוקד לברר מדוע הטכנאי לא הגיע והסניף שלהם היה סגור.( בשעה חמש בערב כשעדיין כל העיר פתוחה . ) התקשרתי למחסני חשמל כי למרות הכל אני לקוחה שלהם והם ניסו לעזור לי אך טענו שאין להם איך לעזור והטכנאים כבר לא עובדים היום אז רק מחר יהיה פתרון . ככה שרפתי יום עבודה שלם בבית. למחרת על הבוקר התקשרתי למוקד של הטכנאי והפקידה בשיא חוצפתה אמרה שאני התבלבלתי בתאריך ושבכלל קבעו לי טכנאי להיום ולא לאתמול. אמרתי לה שזה טעות הקלדה שלהם ולא סתם ישבתי בבית יום שלם. בנוסף אמרתי לה שאינני יכולה שטכנאי יבוא היום כי אני עובדת ואינני נמצאת בבית. תיאמתי איתה לתאריך אחר כמה ימים אחר כך. לקחתי שוב חופש מהעבודה וחיכיתי לטכנאי. הטכנאי קבע איתי בין השעות 12:30 עד 14:30 בשעה 13:00 הגדלתי לעשות והתקשרתי לבדוק מה קורה עם הטכנאי והפקידה אמרה שעדיין לא הגיע לאיזור שלי. בשעה 14:45 שוב יצרתי קשר עם המוקד והפקידה אמרה שהיה אצלי טכנאי בבית והשאיר לי פתק על החלון מכיוון שלא עניתי בשני הטלפונים שהשארתי להם. כמובן שזה שקר כי הטלפונים זמינים לידי ולא הייתה לי אף שיחה , בנוסף כמובן שהייתי בבית וחיכיתי לו ואף פתק לא הושאר על החלון ולא שמעתי כל דפיקה בדלת . התקשרתי שוב למוקד של הטכנאי הסברתי לה שלא זזתי מהבית ולא היה כאן אף טכנאי והיא אמרה שהוא כבר לא באיזור מגורי ושכבר לא יגיע היום וביקשה לתאם איתי לשבוע הבא. לא ייתכן שבאותו שבוע אני לוקחת יומיים חופש מהעבודה על חשבוני והטכנאי טורח פעמיים לא הגיע אליי הבייתה. אבקש את עזרתך אני מעוניינת להגיע עם זה למעלה על מנת שהדבר לא יקרה ללקוחות נוספים . זה פשוט מחדל ההתנהגות שלהם ולא ככה מתנהגים לאף לקוח באף חברה . אני מעוניינת לקבל פיצויים על העוגמת נפש שנגרמה לי ועל עמי העבודה שפספסתי לשווא.
שלום מורן
על פי חוק הטכנאים את בהחלט יכולה לתובע את השירות ולקבל פיצוי כספי הקבוע בחוק. את מוזמנת לעיין בחוק.
במידה ותרצי סיוע משפטי נוסף בעניינך את מוזמנת ליצור איתי קשר ואשמח לעזור.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר