שלום רב,הייצי עובדת בחברת תקשורת ובמסגרת העבודה הגיע לי מסלול של שיחות וגלישה ללא הגבלה במחיר מיוחד,אני והמנהל צוות שלי לשעבר שלחנו מייל לצוות שמתעסק בעטבדי החברה על מנת להתקין לי ולאחותי את התוכנית המוזלת...לאחר מספר ימים קיבלתי מייל מהצוות שהתוכניות עודכנו ובקשצי טופלה. צילמתי את זה באייפון שלי,כרגע התפטרתי מהעבודה ומתברר שהתוכניות המוזלות לא עודכנו לא ולא לאחותי...אחותי רכשה מכשיר סלולרי מהחברה והמנהל שלי שלח לה סיכום מכירה פלוס חוזה של הצוכנית שבפועל לא עודכנה...לטענתו אי אפשר כרגע להתקין את התוכנית כיוון שלא קיבלתי קו טלפון מהחברה,מתברר שזה צנאי לקבלת התוכנית המוזלת...לא ידעתי על כך ולא נאמר לי שדבר תלוי בדבר,כמו כן אני ומנהל שלי מילאנו את הטופס יחדיו והוא לא ציין בפניי את זה..מה גם שהובטח לנו שלאחר 14 יום בחברה נקבל טלפון חברה,עברו 3.5 חודשים ולא קיבלתי קו חברה...בפועל מה שיצא זה שהמנהל שלי הבטיח לאחותי בטלפון את התוכנית המוזלת,שלח לה חוזה של תוכנית שבכלל לא מותקנת לה ולא הותקנה מתברר...שאלתי האם יש כאן עילה לתביעה? תודה.
שלום,
ההסכם עליו את מדברת נובע מחוזה עבודה בינך לבין החברה ולכן עליך לשאול את שאלתך בפורום דיני עבודה.
בכללי אגיד שאם הובטח לך משהו בהסכם ולא קוים אז יש עילה לתביעה, אך יחד עם זאת עזבת את מקום העבודה אחרי זמן קצרוכדאי לבדוק את האותיות הקטנות בהסכם העבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר