הזמנו עבודת אינסטלציה לשיפוץ חדר אמבטיה. שילמנו מקדמה 500 ש"ח מזומן והם דרשו את כל התשלום מראש בהמחאות דחויות. יום למחרת חששתי מהם לאחר שראיתי באינטרנט שהם "עקצו" אנשים. רציתי לבטל את העיסקה ושיחזירו את ה 500 ש"ח אך הם לא החזירו וטענו שבחוזה שחתמנו יש 20% דמי ביטול (ערך כולל 16000 ש"ח). האם אני יכול לתבוע בתביעות קטנות את ה 500 ש"ח למרות שחתמנו על החוזה שמצוין שם 20% דמי ביטול.
לילה טוב,
מבלי לראות את ההסכם עליו חתמת ובהנחה שאכן הוסכמו דמי הביטול שהחברה טוענת אזי באין סיבה מהותית אחרת תהא חייב לשאת בתשלום זה. סכום זה מהווה מעין פיצוי מוסכם בניכם. היה עליך לבצע הבדיקות אודות טיב השירות טרם חתימה על ההסכם.
מציעה לפנות אל החברה בכתב ולתאר בפניה את הסיבות שהביאו לביטול העסקה עימה ולנסות לנהל מו"מ על גובה הפיצוי שהינך נאלץ לשלם.
חשוב לי להדגיש שאין בפניי את ההסכם המהווה מקור לדרישת החברה ויש לבחון האם דרישתה כאמור אכן באה לידי ביטוי.
בעתיד יש לקבל המלצות וחוות דעת טרם התקשרות עם בעל מקצוע זאת למניעת תשלום כספים ביתר.
צר לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר