לפי כשבועיים נאסף ממני מחשב נייד לתיקון, הכתובת שסיפקתי לחברה לאיסוף ולמשלוח הייתה כתובת ביתי אך עקב אילוצים ביקשתי שאיסוף המחשב באופן חד פעמי יהיה מכתובת אחרת. אתמול בשעות הצהריים מתקשר אליי שליח ודורש שאצא לעברו לאסוף את המחשב המתוקן מהכתובת השניה (שנועדה באופן חד פעמי לאיסוף המחשב) ללא תאום מראש. כאשר הסברתי לו שזו לא כתובתי שאלתי אותו מדוע לא תואם איתי מראש איסוף והוא אמר ש"בדרך כלל זה לא קורה...". למחרת (היום) החלטתי באופן עצמאי לבדוק מה עם המשלוח לאחר שהבנתי כי הוא בדרכים. התקשרתי לחברה ונאמר לי שפעם נוספת יגיע שליח לאותה כתובת שגויה, הסברתי בשנית שזו לא כתובתי ונאמר לי שמפני שאני גר באותה עיר אני אוכל לקבל את המחשב לבית עוד היום. מאז קיבלתי שיחה שהודיעה לי שגם היום לא ניתן לספק לי את המחשב מפני שהכתובות הן בקצוות שונות של העיר ושבמידה ואני רוצה את המחשב לביתי אני אאלץ להמשיך לחכות. דרשתי שהמחשב יגיע אליי מפני שאני לא רוצה שינזק מכל המשלוחים (כי כולים יודעים מה אופן ההתנהגות של השליח עם המוצרים) ושאני דורש את שמגיע לי - שהמוצר שהיה אמור להגיע (בדיעבד יום קודם) יגיע לכתובת שציינתי בפירוש בהקדם. נאמר לי שיחזרו אליי עם תשובה אך לא נוצר עימי קשר אף לא פעם אחת! התקשרתי ונדנדתי מספר פעמים ובכל פעם קיבלתי הסבר אחר, ולבסוף נאמר לי שהם עובדים עד שעה שש, אך המנהלת (אשר נמצאת בפגישה כבר שלוש שעות) נמצאת עד שעה שבע ותחזור אליי כאשר תסיים את פגישתה..
כבר אחריי שבע ונתקעתי ללא מחשב וללא יכולת לעבוד יום נוסף (כבר יומיים מבוזבזים!!)
יש לציין שכל השיחות (גם עם השליחים וגם עם הנציגים) מוקלטות ושמעתי אותן מספר פעמים לפני שניסחתי הודעה זו.
יש עילה לתביעה?
שלום,
כן, על פי מה שאתה מתאר יש עילה לתביעה, אך אני לא בטוח שכדאי לך להגיש תביעה בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר