לפני כחודש וחצי קניתי אופניים חשמליים ברשת חנויות המצויה בעיקר באזור תל אביב. אני גר בירושלים ובאותו זמן למדתי בתל אביב אז קניתי שם. אני משלם על האופניים 4500 ש"ח בעשרה תשלומים אבל מאז קניתי אותם לפני מספר שבועות, יצא לי להשתמש בהם בסך הכל שבוע. כבר פעמיים שהבאתי את האופניים לחיזוקים שונים לאחר שהתפרק או נפל מהם חלק ואני מאוד לא מרוצה מהם. הפעם האחרונה, לפני שבועיים, באתי דוקא בגלל בעיה שונה - תוך כדי נסיעה איטית האופניים התחככו בעמוד נמוך על המדרכה וגלגל השיניים התעקם. נאמר לי שאצטרך לשלם על החלפת הגלגל כי זה לא באחריות והשארתי את האופניים בחנות בתל אביב. מאז עברו שבועיים ובכל פעם שאני מתקשר נאמר לי שהחלק עוד לא הגיע. אני מאוד רוצה להיפטר מהעול הזה, לבטל את העסקה והתשלומים ולהחזיר את האופניים לחנות (מבחינתי לשלם על התיקון אבל לקבל את שאר הכסף בחזרה). השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה?מה הזכויות שלי במקרה כזה? האם יש עילה לתבוע?
שלום,
לא אין לך עילה משפטית. פנה אל החנות והצע להם לרכוש ממך את האופניים או פרסם את האופניים למכירה באינטרנט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר