ערב טוב
אני פונה אליך מאחר ואני אובדת עצות
לפני שנה וחצי קניתי ריצוף מבית עסק גדול ולאחר שמסרתי שיקים בעלי נתן לי מזומן
והעברתי להם והם היו צריכים להחזיר לי את השיקים
לפני כ- 3 חודשים החזירות לי את השיקים (שאני שכחתי מהם) באותו מעמד קניתי אסלות (לא ציינתי אבל מדובר בשידרוג לבית חדש) והכל היה בסדר עד היום.
פתאום התקשרו אלי ואמרו לי שהתשלום שבצעתי לפני שנה וחצי אפילו קצת יותר במזומן לא מופיע ואני צריכה לשלם את מה ששלמתי במזומן.(איפה היו כשנתיים)
אני מאד המומה ואמרתי להם שאין מצב שאשלם פעם נוספת כי כנראה עשו פעולה לא נכונה במערכת שלהם...
הם ביקשו ממני קבלה ואת האמת אני לא מוצאת .
הם מטרידים אותי בטל' כל שעה מתקשרים וגם מאיימים שלא ימסרו את מה שקניתי לקבלן .
מה אני עושה??????...
תודה מראש
אתי
שלום,
האם יש לך דרך להוכיח ששילמת במזומן בעבור הריצוף ? האם יש לך דרך להוכיח את טענותיך (החלפת הצק'ים), עדים שיכולים להעיד לטובתך, ההסכם שהיה בינך לבין בעלי העסק ?
בקשר להטרדה, עליך לפנות למשטרה ולפתוח תלונה כנגד המטרידים כדי שהמשטרה תטפל בעניין.
בכל מקרה במידה והעניין יגיע לבית המשפט חובתם להוכיח בבית המשפט שאת חייבת להם כסף ובינתיים אני ממליץ לך למצוא דרך להציג את טענותיך במידת הצורך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בוקר טוב
ראשית הרבה תודה על היעילות והתשובה המהירה
בתשובה לתגובתך הריני להשיב
אין לי דרך להוכיח את הטיעון מלבד 2 השיקים שקבלתי אבל הם אומרים טוענית שזה במקום שיק אחר שבוטל ואכן כך היה , אבל כשנתתי להם את תשלום המזומן
הם היו אמורים להחזיר לי את 2 השיקים ואכן קבלתי אבל אחרי מס' חודשים פנו אלי עם הדרישה הנ"ל , עדים אין לי ולא מוצאת את הקבלה המתאימה וגם לא את הקבלה של 2 השיקים במקום שהוחלפו כנגד .
שאלה שניה ברשותך- האם יכולים לעכב את הקניה נוספת שביצעתי ושלמתי לפי חודשיים ?
ואם יכולים לעכב מוצרים נוספים לבית שלי שמחוייבים כלפי הקבלן ? כך איים עלי אתמול מנהל החנות?
הרבה הרבה תודה
במדינת חוק הם אינם יכולים לעכב אלא אם כן הם עושים זאת על פי חוק או על פי פסק דין של בית משפט, ולכן עליהם לפנות לבית המשפט כדי להוכיח את טענותיהם.
האם יש בידיך את 2 השיקים שהוחזרו לך ? זו בהחלט ראשית ראיה להוכחת טענותיך.
האם את יכולה להראות (במסמכים מהבנק) שמשכת סכומי כסף במזומן כדי לשלם להם ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה
עזרת לי מאד...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר