שלום רב.לפני כ 9 חודשים רציתי להעביר ל 012 מובייל 4 קווים של משפחה שלי.דיברתי עם נציג של 012,עשינו עסקה,קיבלתי 4 סימים...ומעז במשך 6 חודשים לא שמעתי מ 012 כלום,רק כל חודש הייתי מקבל חיובים עבור תוכנית שעשיעתי.כל ניסיון לדבר עם נציגים נכשל:לא אנו לי לא בפקס,לא בטלפון ולא בצ'אט.ואחרי חצי שנה קיבלתי מכתב מעורך דין של 012 שאני חייב להם כ1500 ש"ח ואם לא אשלם זה יגיעה להוצל"פ.מה אני עמור לעשות?לתבוע אותם
שלום ולדימיר,
אני לא ממש מבין את הדברים שכתבת כאן. ביצעת עיסקה, קיבלת 4 סימים וזהו העיסקה התבצעה. מה הכוונה שבמשך 6 חודשים לא שמעת מהחברה כלום ? מה היית אמור לשמוע ?
אשמח אם תסביר את עצמך שנית, כדי שאבין ואוכל לייעץ לך.
בכל מקרה אם קיבלת מכתב מעו"ד - יהיה עליך להשיב למכתב, שאחרת יפפחו כנגדך תיק הוצאה לפועל ואז תצטרך להתגונן.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לא קיבלתי שירות מהם,רק חיובים כל חודש,עד שזה הגיעה לעו"ד.
שלום,
הבנתי. לפיכך עליך לפנות באמצעות מכתב תגובה למשרד עורכי הדין, להציג בפניהם את טענותיך, לצרף ראיות במידת הצורך ולדחות את דרישת החוב.
את מכתב התגובה תוכל לכתוב בעצמך או באמצעות עו"ד.
במידה ותרצה סיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לסייע.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
אני רוצה גם לתבועה את החברה.העם אני יכול?
כן. בהחלט אתה יכול.
אני צריך עו"ד?או אני צריך להגיש תביעה לבד?
שלום,
במידה ואתה מעוניין לתבוע את החברה אתה בהחלט יכול. עצתי היא להגיש תביעה קטנה בבית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה.
עו"ד חיים איציקובסקי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר