שלום,
הזמנתי עיסוי זוגי בספא מיום חמישי לשישי)ובקשתי לחייב ב 2 תשלומים (חוייבתי בסכום המלא יום אחרי יום) ביום העיסוי לא הרגשתי טוב והודעתי בבוקר לפקידה ש בת זוגתי תגיע, ואני ידחה את העיסוי שאגיע שארגיש טוב, נאמר שאין בעיה , לאחר כמה שעות דיבר איתי אחד האחראים ואמר שזה לא אפשרי לבטל, לאחר מכן חזר אלי המנהל ושהבין שבת זוגתי מגיעה ואני דוחה מסר שאין בעיה , עכשיו שבאתי להזמין תור לעיסוי (שבוע אחרי)הוא רוצה לחייב ב 100 ש"ח דמי ביטול ואף דרש על אקסטרה שירות שנתן לבת זוגתי בחמאם, האם הוא יכול לעשות זאת? מרוב שהוא עצבן אותי בתשובתו, התקשרתי לחברת האשראי ובטלתי את העסקה השנייה שלמתי רק עבור מה שנעשה, האם זו עברה על החוק?
שלום,
אתחיל ואומר שהשאלה היא לא האם עברת על החוק, אלא האם פעלת כדין כאשר ביטלת את העיסקה בחברת האשראי.
על פי חוק החוזים כל צד צריך לעמוד בתנאיי הססכם (בעל פה או בכתב) במקרה שאתה מתאר, יצרת קשר עם נציגה מטעם המקום והיא אישרה לך לא להגיע ולכן ברגע שגורם מטעם הספא אישר לך את הדברים (גם אם טעה) ופעלת על פי הדברים, מנהל הספא לא יכול לשנות פתאום את הכללים ובטח שלא לחייב אותך במחירים שונים ממה שהוצג לך בהתחלה.
על פי החוק - מותר לבטל עסקה בכרטיס אשראי רק אם לא קיבלת את המוצר או השירות, ולכן אם לא קיבלת את השירות, פעלת כדין. במידה וקיבלת את השירות, אתה חשוף לתביעה מטעם הספא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר