שלום
לפני זמן לא רב פרסם היבואן באמצעי התקשורת השונים מבצע לרכישת רכב
פניתי לאחד מאולמות התצוגה ביררתי פרטים התרשמתי מהרכב
קיבלתי הצעת מחיר וגם ביצעתי הזמנה ותשלום ראשוני לצורך שמירת תנאי הרכישה לתקופה מוגבלת.
לאחר מספר ימים הגעתי שוב לנציג היבואן על מנת לסגור פרטים אחרונים בהזמנה ולקבל פרטים על הפרוצדורה הכספית.
במעמד חתימת ההזמנה הודיע לי הנציג במפתיע כי מערכת המולטימדיה אזלה מהמלאי.כשיחודש המלאי(3 שבועות)אני יקבל שובר התקנה והובטח לי בעל פה שיגיעו עד אליי לצורך התקנת המערכת.בינתיים סכום העיסקה הועבר ליבואן במלואו.ההסדר להתקנת המערכת לא מוצא חן בעיניי כלל.
מעבר לזה יש הפרש בין מה שהיבואן הציע בהצעת מחיר לבין מה שכתוב בהזמנה לגבי רמת אבזור מסויימת.מאידך היבואן התחייב בהזמנה כי הרכב יסופק לי תוך 14 ימי עסקים מיום העברת התשלום המלא.(מן הסתם כולל אבזור לפי המפורט בהזמנה)מס שאלות:
א.מה עליי לעשות כרגע עם העניין?
ב.האם יש עילה לתביעה?
תודה
שלום,
במידה ואתה מעוניין לבטל את העיסקה, אתה רשאי לעשות זאת על פי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עיסקה) וכך לקבל את כספך חזרה. (עיןן בתקנות).
בהחלט אם רכשת מוצר ולא קיבלת את המוצר שבעבורו שילמת, אתה רשאי להגיש תביעה ובהחלט יש עילה לתביעה בעניין זה.
במידה ותרצה ייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לסייע.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר