אשמח ליעוץ ממך בנידון.
רכשתי לאשתי רכב מסוג פלקסוגון פאסט 2008 ביצעתי עיסקת טרייד אין שנקראת as is סוכן המכירות הצליח לרכוש את אמוני בכך שאמר לי שהרכב כמו חדש ושהוא קנה את הרכב מאחד שעשה איתו עסקה בעבר והוא אמין מאוד בנוסף הרכב ממש כמו חדש חשוב לציין כי הרכב חיצונית ופנימית נראה ברמה גבוהה כמו כן ציין הסוכן כי לרכב אין שום בעיות ולאור הדברים האלו החלטתי לרכוש את הרכב
לאחר מספר ימים אשתי אמרה לי שהרכב לא נוסע טוב וכי הוא קופץ במהלך נסיעה ואכן בנסיעה שאשתי הייתה החלקה של ההילוכים בצורה חריפה עד שהגיע למצב לאחר כשבועים שהרכב נעצר ולא היה ניתן לנסוע ברכב שחזרתי אחרי מספר ימים מהרכישה הסוכן היה מופתע ועצתי לו לבצע נסיעה עך הארכב והוא אמר איזה מוזר הרכב נראה כמו חדש לא ידעתי שיש לו בעיה ביקשתי שיחליפו את הגיר ונענתי בשלילה כמו כן ביקשתי שיחלפו את הרכב והם הסיכמו אבל בתנאי שאני לוקח רכב הרבה יותר זול מהמחירון של הפאסט עם קיזוז מחיר החלפת גיר
כמובן שלא הסכמתי
אשמח שתייעץ לי מה הסיכוי לתביעה בנושא
למרות שחתמתי יל המסמך שמכסה את חברת קל אוטו
שלום,
על פני הדברים, אני מציע לך להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בגין ביטול עיסקת מכר וקבלת פיצוי כספי, אך כדי שאוכל להעריך את סיכויי תביעתך עליי לעיין בחוזה עליו חתמת מול הסוכנות.
כך או כך, מדוע לא לקחת את הרכב לבדיקה לפני רכישתו ?
במידה ותרצה סיוע וייעוץ משפטי נוסף בעניינך אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לסייע.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר