שלום רב !
רקע - לפני כשנה הסתיים משפט בתביעה קטנה בו אני הייתי התובע - בפשרה ,כאשר חלק מהפשרה היה סכום הכסף אותו הפקיד הנתבע בקופת בית המשפט (לטובת ביטול פסק דין בהעדר הגנה וכד'...) לפני כחודשיים ימים הבנתי שהכסף שהיה אמור לעבור לחשבוני כאמור אותו הפיקדון לא הועבר לאחר שיחה עם מזכירות בית המשפט הבנתי שנפלה טעות אנוש והכסף הוחזר לנתבע לאחר מכתב שכתבתי השופטת החליטה שעל הנתבע להחזיר תוך 14 ימים את הכסף לבית המשפט וזה (הנתבע) לא עשה זאת התאריך האחרון אותו בו היה צריך להעביר את הכסף הינו 28/1/14 אנחנו מעבר לתאריך זה !
שאלתיי ??? 1. מה אני עושה כלומר הדברים כפי שאני מבין לא ייפתרו מעצמם אם לא אדחוף ? לאן ? 2. מי משלם את הריביות עבור שנה על סכום זה ? 3. האם ניתן להגיש את החלטת השופטת להוצאה לפועל ? .. הרי הכסף עדיין לא שייך לי אלא לבית משפט ??? אשמח לתשובה תודה רבה רבה
שלום,
אני מציע לך לפנות שוב לשופטת שפסקה בתיק, להודיע לה כי הוראתה לא בוצעה ולבקש ממנה שתשוב ותוציא החלטה/פסק דין בעניין שאותו תוכל לקחת להוצאה לפועל ולפתוח שם תיק. לא ראיתי את החלטת השופטת ולכן לא אוכל להגיד לך האם ההחלטה הספציפית עליה אתה מדבר יכולה להימסר להוצאה לפועל לטובת ביצועה.
את הריביות משלם הנתבע אלא אם כן השופטת תקבע אחרת. הפנה את תשומת ליבה של השופטת גם לעניין זה.
במיה ותרצה סיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר