למדתי שנתיים בתוכנית לימודי חוץ של אוניברסיטה בשיתוף מכון פרטי.
המכון הציע שני מסלולי לימוד, האחד- דו שנתי הכוללת תעודה של המכון והאוניברסיטה, והשני - אפשרות לשנת לימודים נוספת וקבלת תעודת הסמכה אירופאית, אסמכתאות לכך מופיעות באתרים שונים, וכן כפי שנאמר לי במפגשי המבוא לתוכנית.
לאחר שנתיים לימודים, ביקשתי את התעודה ופתאום הם טוענים שיש שינוי ורק המסימיים 3 שנים יקבלו תעודה, וכן שאף אחד לא הבטיח זאת.
ולגבי האתרים טענו שזהו מידע ישן ולא עדכני, למרות שמידע זה נכתב בזמן תחילת הסימסטר הראשון.
האם יש באפשרותי מבחינה משפטית לדרוש את התעודה למרות שאין לי כל מסמך המאשר הבטחה זו מלבד אינפורמציה המופיעה באתרים השונים?
האם הם עפ"י חוק יכולים לשנות את עמדתם לגבי קבלת תעודה לאחר תחילת הלימודים בתוכנית?
שלום,
על פי מה שאת מתארת נדמה כי ישנה עילה לתביעה בעניין שהצגת ואני אסביר.
את הסתמכת על המידע שהמכון פרסם ולפיכך חתמת על חוזה ושילמת כסף כדי לקבל את מה שהובטח לך או במילים אחרות את עמדת בתנאיי ההסכם ביניכם ואילו המכון הבטיח הבטחות עליהם את הסתמכת ולא עמד בתנאיי ההסכם ולפיכך בהחלט את יכולה לתבוע את קיום ההסכם (בעל פה או בכתב) או את ביטול ההסכם וקבלת כל כספך בחזרה + תשלום עבור עוגמת נפש וכד'.
במידה ותרצי ייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינך, את מוזמנת לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר