שלום רב, בתחילת החודש טסתי לחו"ל, ללא חבילת גלישה מהאורנג', גלשתי רק על רשת ה WIFI של המלון.כמו כן ניתקתי את האפשרות גלישה דרך המכשיר. שהגעתי לאתונה, , קיבלתי מאורנג' הודעות SMS רצוף אחת אחרי השניה, שאני מחוייבת מעל 500 , ואז מעל 1000 ש"ח ואז מעל 2000 ש"ח, ואז מעל 2500ש"ח , אחת אחרי השניה ולא בזמן אמת, ניסתי להתקשר לאורג דרך המספר שהופיע בהודעה אבל היה רק תקליט לרכישת חבילות בלבד.ובסופו חוייבתי מעל 3000 ש"ח ,לא ביקשתי מאורנג שהמכשיר יהיה פתוח לחול,ידוע לי כי משרד התקשורת הוציא הנחיה ,מי שישהה בחול בלי שרכש חבילת גלישה או שלא ביקש במפורש להיות פתוח לשירותי גלישה בחול באופן קבוע באמצעות טופס ייעודי ,ייחסם לגלישה בחול ולא ישלם עליה אף אגורה אחת,דברתי עם אורנג הציעו לי הנחה מעליבה של 5 אחוז , והייתי רוצה לפנות לתביעות קטנות בנושא, תוכלו בבקשה לומר לי האם יש סיכוי תודה מראש והמשך שבוע טוב חזי
שלום חזי
על פי מה שאתה מתאר כאן בהחלט יש לך סיכויים טובים לזכות בבית המשפט, אך כדי שאוכל להעריך באמת את סיכוייך, עליי לקבל מידע נוסך בעניין ולעיין במסמכים שבידך בעניין זה.
אתה מוזמן לפנות אליי בעניינך ואשמח לסייע לך.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר