שלום רב,
לספק האינטרנט היו תקלות בציוד ובין היתר לא ניתן לשלוח פקס דרך המודם שלהם.כשאני מנתק כבל טלפון/פקס ומחבר לספק התשתית ממנו קיבלתי בעבר
קו במתנה לשיחות נכנות אני כן מצליח.בחברה שלחו טכנאי שהחליף מודם ושוב לא הצלחתי לשלוח פקס ונאמר לי שלא ניתן לעשות דבר.איש תמיכה ביצע שינוי בהגדרות והצלחתי אך התגלה שהוא הוריד כנראה את מהירות הגלישה ואיש תמיכה עידכן גרסה והצלחתי לשלוח פקס לאיש התמיכה אך לא לשום מקום אחר.
הציעו לי שירות פקס דרך האינטרנט ואמרתי שאם הם לא מצליחים לאפשר לי לשלוח פקס רגיל אז שיתנו לי את שירות הפקס חינם אך מסרבים.
גרמו לי לתסכול רב גם בגלל התקלות הרבות וגם בגלל הבעיה עם הפקס ואני נאלץ להשתמש בקו של ספק התשתית שעל הקו אני משלם בשעה שאני בעל קו טלפון עליו אני משלם באופן גלובלי.
כמו כן ביקשתי להפעיל סינון אתרים חינם אך נציגה טענה שבכדי להפעיל סינון חינם אני צריך להתחבר בחייגן וזה עולה גם כסף.דבר שהוא שקרי
דרשתי גם לזכות אותי והסכימו לזכות את חשבון האינטרנט לחודש וחשבון טלפון חודשיים אך בנושא הפקס דורשים כסף ונראה לי שזהו ההיפך הגמור ממתן שירות.
שלום,
קראתי את הדברים. איך אוכל לעזור לך ?
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר