היי
באוק' 2013 נרשמתי לסדנא של סופ"ש (3 פגישות) הרישום נעשה ע"י נציג מכירות של הסדנא אשר התקשר והפעיל עליי לחץ . נרשמתי עם התניה שלא אוכל להגיע למועד הקרוב של הסדנא בשל אירוע משפחתי נמסר לי בע"פ כי המועד הבא הוא בדצמבר. בדצמ' פניתי באופן עצמאי (אף אחד מטעם הסדנא לא טרח ליצור עמי קשר-לעדכן) לברר מתי הסדנא אמורה להתקיים, וניתן לי תאריך. בסופ"ש האמור חליתי והודעתי מראש כי לא אגיע. אחרי עוד לחץ שהופעל עליי נמסר לי כי הסדנא הבאה תתקיים בפברואר, שוב ללא תאריך מדויק , שוב נאלצתי לפנות אליהם במטרה לברר את תאריך הסדנה ושוב התאריך היה לא נוח (סופ"ש של היומולדת שלי-מיד הודעתי שלא מתאים לי והפעם ביקשתי לבטל את העסקה נמסר לי ע"י נציג המכירות שלא מגיע לי החזר בכלל (אפילו לו אגורה אחת) גם המידע לגבי הסדנה העתידית היה מלא סתירות וחוסר דיוקים -בקיצור אין לי אמון בגוף זה ואני לא מעוניינת בהתקשרות איתם לא קיבלתי מהם דבר בתמורה לכספי. לטענתם היו להם הוצאות בגין "שמירת מקום בסדנה" טענה שהיא מופרכת לטעמי -מה אני יכולה לעשות ?????
שלום,
אומר בכללי שאם לא שילמת כסף ולא קיבלת תמורה את בהחלט יכולה לתבוע את כספך בחזרה באמצעות פנייה למקום (על ידי עו"ד ובאמצעות מכתב התראה לפני תביעה ו\או להגיש תביעה קטנה לביטול ההסכם ביניכם והשבת כספך בחזרה.
עליך לבחון בעניין זה בין היתר את ההסכם חוזה עליו חתמת (אם חתמת) ולבדוק כיצד מתייחס לעניין הביטול.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ או סיוע משפטי בעניין את מוזמנת לפנות אליי ואשמח לסייע.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר