שלום רב, אתמול נכנסתי לחנות של אופטיקה ושאלתי את המוכר לגבי דגם מסוים של עדשות ראיה שאני משתמשת בהם שנים ושאני מעוניינת לקנות.המוכר אמר לי שקיים הדגם ושיזמין לי אותו ובינתיים המליץ על דגם אחר ונתן לי עדשות ראיה מהדגם שהמליץ עליהם לנסות אותם ואם אתחרט אתקשר אליו והוא יעשה לי הזמנה של הדגם שהמליץ עליו במקום הנוכחי. שילמתי לו באשראי בשני תשלומים. עבור הדגם המקורי שאני ביקשתי( מופיע בקבלה שם הדגם הזה) לאחר כשעתיים התחרטתי מסיבות שונות והגעתי לחנות וביקשתי ממנו לבטל את העסקה מתוקף חוק הגנת הצרכן. תחילה הוא טען שלא יכול לבטל כי כבר הזמין. לאחר שניסיתי בשנית הוא טען כי הוא מוכן לתת לי זיכוי אבל לחייב אותי בסכום מופרך על זוג אחד של העדשות הניסיוניות שנתן לי בטענה שכביכול קניתי אותם. ( סכום שמגיע כמעט למחצית מהסכום שחויבתי עבור עדשות מהדגם המקורי!). השאלה שלי האם אני יכולה עצמאית לפנות לחברת האשראי ולבטל עסקה זו? ( בוצעה ב2 תשלומים ) חשוב להדגיש כי העדשות עדיין לא נמסרו לידי והבקשה לקבלת זיכוי נעשתה שעתיים לאחר ביצוע העסקה.
שלום,
אם לא קיבלת את המוצר (גם אם זה המוצר שלא הזמנת) את יכולה לבטל את העיסקה דרך חברת האשראי.
במידה וכן קיבלת את המותר לידיך לא תוכלי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר