לי יש בעיה באוטו
לאחר שלקחתי את הרכב לבדיקה במוסך ריטס בבאר שבע גילו את התקלה בגלל שתא היה לי מספיק כסף לא תיקנתי מיד את התקלה לאחר חודשיים גייסתי את הכסף והבאתי אותו למוסך לאחר שהתקשרתי וקבעתי תור ליום חמישי בבוקר .
הבאתי את האוטו בשעה וביום קבענו על מחיר על העבודה שילמתי ויצאתי האוטו שלי קצת בעייתי למכירה ובגלל חוסר בכסף לא יכול להביא משהו אחר
לאחר שנה של ניסיון מכירה מצאתי טרייד אין שמוכן לקנות ממני את האוטו אחרי שאתקן את הבעיה הוסבר עוד ביום חמישי שיש לי קונה וזה דחוף מאוד שיתקנו ביום שישי בבוקר 9 בבוקר
הגעתי ושמתי לב שהמוסך עדיין לא התחיל לגעת ברכב שלי הוסבר שוב והתחננות שיטפל מהר
בעל המוסך אמר לי שעתיים אני מפרד נותן לך הצעת מחיר לחלקים ב 12 וחצי בסגירה הגעתי שוב כי לא התקשרו וראיתי שביצעו חצי מהעבודה אפילו לא סיימו שוב הוסבר שזה דחוך וששילמתי 1000 שקל לטרייד אין כדי שישמור לי את הרכב שלא יקנו אותו
בעל המוסך שוב דיבר באוויר ואמר "תן לו עוד אלף ותשריין שוב"
הגיוני שיום שלם לא נגעו ברכב הוסבר שעברתי תלאות להשיג חופש מהעבודה השכרתי רכב כדי שהיה לי בינתיים 1700 שקל לעבודה שלהם ועוד 1000 לשריין רכב והרכב לא יצא ביום ראשון
אחרי כל זה נציג מוסך שהוא לא מכונאי זרק לי תשובה לבעיה בלי לדעת שבמקרה התשובה זה הבעיה הכי יקרה שיכולה להיות למרות שעדיין לא פירקו הכול כדי לדעת בנוסף להכול האוטו לא יצא בראשון ושוב פעם לחכות תקופה ארוכה עד שאני ימכור את האוטו והמחירון יורד
מה עושים
שלום,
במידה והיה בינך לבין המוסך הסכם (גם בעל פה) לגבי הזמן שיקח למוסך לתקן את הרכב והם לא עמדו בתנאים אזי ניתן לתבוע את המוסך על הנזק הישיר והעקיף שנגרם לך.
זאת ועוד המוסך צריך לתקן את הרכב בזמן סביר. אינני יודע מה היתה התקלה ולכן אינני יכול לקבוע מהו זמן סביר בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
התקלה אמורה לקחת תיקוון יום יומיים בנוסף לזה שהתקשרתי לשערות לקוחות של צמפיון הם התקשרו למוסך בעל המוסך התקשר אליי ואמר שהוא לא מטפל לי באוטו בגלל שהתקשרתי לשירות והוא סוגר את האוטו ולא מטפל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר