היי,
נרשמתי לקורס פסיכומטרי המכיל 21 מפגשי לימוד שאורכם כ-5 שעות
ו10 מפגשי סימולציה שאורכם כ-3 שעות.
במהלך הקורס הייתי פעמיים בחופשת מחלה של 3 ימים כל אחת (כולל אישפוז בבי"ח) ובמעקבים רפואיים.
כתוצאה מכך הפסדתי 2 מפגשי לימוד (לאחרים לעיתים איחרתי כך שהפסדתי גם נושאים מסויימים נוספים)
ו3 מפגשי סימולציה.
כעת נותרו לנו שבועיים מרתון וניגמר הקורס.
מאותה סיבה רפואית ביקשתי לגשת למועד הבא ולכן להקפיא את הקורס ולחזור לאותה נק' מרתון במועד הבא. כדי שאוכל להשלים את החומר שהפסדתי.
נאמר לי שאוכל להתחילו מחדש אך אצטרך לשלם 2500 ש"ח.
רציתי לשאול אם זה חוקי? או אם בגלל הבעיה הרפואית כן היו צריכים לאפשר לי השלמה נאותה מועד הבא? שהרי כן שילמתי אבל הפסדתי שלא באשמתי...
תודה רבה
ערב טוב,
נסיבות ביטול השתתפותך ורצונך ללמוד בקורס הבא הינם מוצדקים ויש לגבות זאת במסמכים ובתעודות רפואיות המאשרים זאת.
עליך להגיש בקשה בכתב למכון ולדרוש את הקפאת הקורס לנוכח הנסיבות הללו.
אין בפניי את הסכם ההתקשרות בניכם כך שאין באפשרותי לבחון את התנאים בו בנסיבות אלו.
נסה לנהל משא ומתן עימם ולהפחית את התשלום אותו הם דורשים. דרוש לראות את המקור לדרישתם זו.
באם לא תצלח דרכך תוכל לפנות לעורך דין לקבלת ייעוץ משפטי והכוונה לאחר עיון במסמכים.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר