שלום רב,
לפני כחצי שנה עברתי לכפר בצפון לבית חדש לאחר בנייה. בהתאם לכך ביקשתי להתחבר לתשתית של בזק (היחידה באזור), ומול נציג המכירות נאמר כי קיימת תשתית. בהמשך כאשר הגיע הטכנאי לאזור נמצא כי אין מקום בתשתית הקיימת ויש צורך להכין תשתית חדשה. מה שהוערך בתחילה בחודש - חודשיים נמשך לאורך תקופה ממושכת מעל חצי שנה.
רק לאחרונה בוצע החיבור המנוי שלי לבזק, וזאת לאחר עשרות שיחות מול החברה, כולל גורמי פניות הציבור והתשתיות.
במהלך כל התקופה לא חוייבתי עבור מנוי בזק
יחד עם זאת עיקר הפגיעה היא עוגמת נפש
בעיקר משום שבכל התקופה לא היה לי תשתית אינטרנט מסודרת (נאלצתי להשתמש בנט-סטיק שמספק רמה מנימאלית של גלישה בתשלום גבוה)
וכן חוסר היכולת להשתמש בטלוויזיה חכמה שבמיוחד רכשתי מאחר והתכוונתי להשתמש מראש באינטרנט כמקור הבידור המרכזי בבית (אין לי כבלים).
מעבר לכך אם הייתי יודע מראש שיש צורך בהכנת תשתית - קרוב לוודא שהייתי מוותר על המעבר לבית הנוכחי (בשכירות).
מה האפשרויות שלי במקרה הנ"ל? האם ניתן לתבוע את בזק עקב אי אספקת המוצר בזמן?
וכמובן הנזק הכספי והפגיעה בהנאה מהמוצרים שרכשתי במיוחד.
תודה מראש,
קוזו
שלום,
התשובה היא כן, במידה ותצליח להוכיח את טענותיך, אתה בהחלט יכול להגיש תביעה בבית המשפט בענייין אי אספקת המוצר בזמן כפי שנקבע, עוגמת נפש וכד', אך להערכתי אתה תתקשה להוכיח את הדברים.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר