שלום
יש לי שאלה לגבי מכון כושר
עשיתי מנוי שנתי ,המכון מיועד לנשים בלבד .
באקראי התגלה לנו שבמכון יש מצלמות כולל בחדרי הסטודיו ובמכון הכושר עצמו (לא בחדרי הלבשה )
מטעמי צניעות כיסינו בדף משרדי עם דבק סלוטפ.לאחר כ-5 דקות מנהל המכון נזעק והודיע לפקידת הקבלה להוציא ולבטל מידית את השיעור
שאלה ראשונה מדוע יש צורך בצופה גבר במקום הזה ולא אישה? גם אם זה לבטיחות הלקוחות כפי שטוענים
שאלה שניה ביקשתי שיבטלו את המצלמות הרי מדובר בציבור דתי ואין מה לחשוש מבחינה בטיחות הרי העובדים פה כולל המדריכים -----כולם נקבות
אז מה הבעיה .
הם כמובן הודיעו שזה חלק מהתקנון .
ביקשתי לבטל את המנוי ,שכן אם הייתי יודעת שיש מצלמות ועוד גברים צופים לא הייתי מעיזה להתעמל שם .
הם הודיעו שמבחינתם ניתן לבטל אך לפי החוזה עלי לשלם לפי המחיר החודשי אחרי ביטול הנחה כמנוי שנתי
האם זה נכון ,ומה אני יכולה לעשות כדי לקבל כספי בלי הקנסות הנ"ל חזרה.
האם ניתן לבטל את השיקים? ( התעמלתי שם כ- 4 חודשים)
תודה מקרב לב,
שלום,
במידה ולא נאמר לך כי במקום מותקנות מצלמות, מעשה המכון אינו חוקי. אסור כך לצלם ללא אישור של המצולם.
אני מציע לך לפנות למכון באמצעות מכתב התראה לפני תביעה (מעו"ד) ולדרוש את כספך בחזרה. במידה וזה לא יעזור לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות לצורך קבלת כספך.
במידה ותרצי ייעוץ או סיוע נוסף בעניינך את מוזמנת לפנות אליי ואשמח לסייע בעניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר