שלום רב,
לפני כ6 שני כאשר הייתי בת 17 ביקשתי לעשות אינטרנט בבית אימי כיוון שהייתי קטינה אימי כאופוטרפוס חתמה בשמי על הוראת קבע בבנק בחשבון על שמי בהסכמתי, קיבלנו שם משתמש וסיסמה לשימוש באינטרנט ולמרות זאת לא השתמשנו בשירות כלל!
לאחר זמן קצר ביקשנו לנתק את השירות ולא נותקנו, במשך השנים הגיעו אלי מכתבים מהחברה אשר מציינים חובות שונים ומשונים לאחר שפניתי לחברה כמה וכמה פעמים בטענה שבקשתי להתנתק ולא נותקתי עדיין המשיכו להגיע מכתבים כשהתקשרתי שוב אל החברה אחת הנציגות ענתה לי שכן היה שימוש באינטרנט ושבתאריך מסויים הייתה כניסה אחת לשירות, מה שכמובן לא הייה מעולם!!!
לפני כשבוע מהיום קיבלתי מכתב מעורך דין נאמני זקן אשר דורש ממני לשלם סכום של כ530 ש״ח ולא יפתח נגדי תיק בלכת הוצל״פ.
מדוע עלי לשלם עבור שירות שלא קיבלתי ומדוע לא ניתקו אותי למרות כל בקשותי החוזרות האם החוב מוצדק ? אשמח לכל עזרה או מידע בנושא.
שלום,
תחילה אגיד כי זה שלא השתמשת בשירות לא אומר שאינך צריכה לשלם בעבורו, שהרי הבחירה שלך היתה להשתמש בו או לא אך את השירות הזמנת.,
שנית, את בעצמך אומרת שפנית אל החברה, ביקשת להתנתק אך לא ניתקו אותך למרות בקשותיך.
אני מציע לך לפנות למשרד עו"ד ולהציג בפניהם הוכחה לכך שביקשת להתנתק (פקס, מייל, שיחת טלפון וכו').
במידה ואינך יכולה להוכיח שביקשת להתנתק, יהיה עליך לשלם את החוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר