שלום רב,
סוכן מכירות של חברת זאפ דפי זהב מכר לי פרסום לעסק שלי.סיכמתי אתו שאני מעוניין בפרסום למשך חצי שנה על מנת לבדוק שאכן זה עובד.כך סוכם ביני לבין הסוכן בחוזה שלצערי אני לא מוצא אותו.לאחר חצי שנה התקשרתי לבטל את הפרסום שבאמת אכן לא עזר אך נתקלתי בבעיה שלא ניתן לבטל כי התחייבתי ל24 חודשים-דבר שכנראה הסוכן הוסיף ללא ידיעתי.כיום החברה פתחה לי תיק בהוצ"לפ כי אינני מוכן לשלם להם עבור הפרסום לאחר ששלחתי אין ספור מכתבי ביטול.
אודה לעזרתכם האם כדאי לי להגיש תביעה נגדם שאין לי ממש הוכחה שמה שסיכמתי עם הסוכן היה חצי שנה מאחר ואני לא מוצא את החוזה הזה.
שלום,
אתה מבלבל פה בין מס' נושאים משפטיים.
על פי מה שכתבת כאן נפתח נגדך תיק הוצאה לפועל וכעת מה שעליך לעשות (כפי שהתבקשת לעשות) זה להתנגד תוך 21 יום אצל ראש ההוצאה לפועל.
להתנגדות שלך אתה כמובן צריך לצרף מסמכים מתאימים להוכחת טענותיך.
אם אין באפשרותך להוכיח את טענותיך באמצעות ראיות, עדים וכו' אין טעם להתנגד, אך אני מציע לך לבקש את ההסכם/חוזה עליו לכאורה חתמת ולבדוק לאיזה תקופה אתה חתום והאם המסמך לא זוייף במהלך התקופה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר