שלום,
בעוד כחודש וחצי הייתי אמורה להינשא.
לצערי התבשרתי לפני כחודש שאני סובלת ממחלה כלשהי, בנוסף לכך אני בהריון.
בעקבות הנסיבות הבריאותיות אני לא מסוגלת לתפקד מה גם שהלחץ מפני האירוע לא תורם.
לפי החוזה שנחתם ביננו לבין האולם ישולם 25% עד 60 יום. 61 יום לפני האירוע בקשתי לדבר עם אשת המכירות אך היא לא היתה (זה היה ביום שישי) ולאחד העובדים שתשאל אותי הסברתי שאני רוצה לבטל בגין מצבי הבריאותי.
ביום ראשון דברי עם אשת המכירות, הסברתי לה את המצב ושאני מעוניינת לבטל או לבצע חתונה מצומצמת. היא מבחינה הבהירה שביטול יעלה לנו 50% (בגלל שהמועד של 60 יום עבר) וקבלתי הצעת מחיר ל100 איש- במחיר מוגזם למדי.
אחרי הרבה הסברים אני מבקשת לדעת האם בגין סיבות בריאות וחוסר תפקוד כללי אפשר לבטל את החתונה בצורה המעוגנת בחוק?
בברכה,
:)
שלום,
אין כל חוק שקובע שבשל סיבות בריאותיות אפשר או אי אפשר לבטל אירוע חתונה והכללים לכך נמצאים בהסכם חוזה ביניכם ושעליו חתמת.
יחד עם זאת, להערכתי מקרה שכזה שיגיע לבית המשפט בהחלט יבחן בעיניים הנכונות ואם תציגי זאת נכון בבית המשפט בהחלט תוכלי לקבל סעד מבית המשפט ולשלם פחות.
על פי מה שאת מתארת אני כן ממליץ לך לטפל בעניין בדרך משפטית (ואם זה מתאים אז בדרך של הגשת תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות).
במידה ואת מעוניינת בייעוץ או סיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות אליי ואשמח לסייע בעניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר