שלום רב,
לפני חצי שנה קיבלתי הצעת מחיר ממרפאת השיניים שלי לתכנית טיפול גדולה. לאחר ששקלתי, הסכמתי למחיר ושילמתי בכרטיס אשראי (בתשלומים). לפני מספר ימים פנו אלי ממרפאת השיניים והודיעו לי כי עלי לשלם עוד 3000 ש"ח מכיוון שבעת הצעת המחיר תכנית הפלטינום שלי הייתה בשלב האכשרה ולא הייתי אמור לקבל את המחירים שהוצעו לי בתכנית.
כמובן שאני לתומי חשבתי שהמחירים שאני מקבל בתכנית הם המחירים המתאימים למה שמגיע לי ושמרפאת השיניים יודעת באיזה תכנית אני נמצא ...
בנוסף, הודיעו לי חגיגית שאם לא אסדיר את התשלום אז יעצרו את הטיפול הרפואי שלי הנמצא בעיצומו...
אשמח אם תוכלו להמליץ לי כיצד עלי לנהוג ולהפנות אותי למידע רלוונטי שיכול לעזור לי.
תודה,
ערן
שלום,
מרגע שהציגו בפניך את הצעת המחיר שלהם ואתה הסכמת לה ואף שילמת מרפאת השיניים אינה יכולה לשנות את דעתה ובטח שלא להפסיק את הטיפול באמצע (זה עלול להיראות כמו סחיטה).
אני מציע לך לבדוק מה עלות הטיפול במקומות אחרים ולהשוות מחירים ובכל מקרה להתעקש על המחיר שהוצג לך לראשונה ושעליו הסכמת.
אם המרפאה תתעקש אני מציע לך לפנות לעו"ד שיציג להם את החוק ובמידת הצורך להגיש תביעה כנגד המרפאה בבית המשפט.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר