שלום,
רכשתי אייפון 4 ב10.11.2010 ב4,300 ש"ח וחילקתי את זה ל36 תשלומים. הרכישה התבצעה בחברת פלאפון- מצ"ב קבלה.
אפל שחררה עדכון גרסה שמו IOS7, והכריחה את לקוחותיה לשנות לגרסה זו- אלו שלא משנים לגרסה IOS7, הגרסה תמתין להם במכשיר ותתפוס ג'יגה מנפח הזיכרון.
לאחר ששידרגתי חלה הידרדרות במצב המכשיר וכיום לא שומעים אותי מעברו השני של הקו. המכשיר איבד את עיקר שימושו.
מחובתם של חברת אפל לנסות את הגרסה על כל סוגי המכשירים לפני שהיא מאלצת את לקוחותיה להוריד את הגרסה וכמובן להזהיר את לקוחתיה- מתוקף חברת הסלולר הוא לנהוג במעשה המוסרי ולשלוח דיוור אינטרנטי המזהיר לא לשנות גרסה כי זה יכול לפגוע במכשיר.
כיום הדבר ידוע שIOS7 גורם נזק לאייפון 4, ולא מומלץ לשנות גרסה.
הנזק הוא לא נזק חומרה והוא נזק תוכנה, כך שאין דבר שאני יכול לעשות.
את הגרסה אי אפשר לשנות בחזרה וכרגע נותרתי עם מכשיר המסוגל לצלם, לגלוש באינטרנט אך לא ניתן באמצעותו ליצור קשר טלפוני.
הדבר פוגע בחיי האישיים- מחבל בראיונות עבודה, פגישות עם מכללות שונות ועוד.
משום שחברת אפל אילצה אותי לשנות את הגרסה ולא הייתה שום הזהרה מראש- לא מצד אפל ולא מצד פלאפון אני דורש את שינוי האייפון לגרסה הקודמת ותיקונו, במידה והדבר הוא לא אפשרי אני דורש את כספי בחזרה או מכשיר ששוויו לא פחות מ-4,300 ש"ח.
בברכה,
שי
שלום שי,
קראתי את דבריך.
הכיצד אוכל לעזור ?
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר