שלום,
אני לקוח אורנג' מזה מס' שנים, בעסקה שכוללת תשלום על הפלאפון ועל חבילת הסלולר בממוצע 170 ש"ח בחודש, לפני כשלושה חודשים סיימתי לשלם את החשבון על הטלפון ושילמתי רק על החבילה כביכול.
שאלתי היא האם חברת אורנג' הגדולה הינה מחוייבת להודיע לי על סיום תשלום הפלאפון או שמא להוריד לי את סכום החיוב הרי לא יתכן והגיוני שאם שילמתי על מכשיר הפלא ועל החבילה או רק על החבילה עצמה הסכום יהיה זהה במיוחד לאור המחירים השוררים בשוק בחברות המתחרות, אני רואה זאת כניצול של המערכת ומתייחסים אליי כעוד לקוח.
אני כנותן שירות אם נגמר משהו עליי ליידע את הלקוח ולהתאים לו את החבילה המתאימה לו, שאלתי היא האם לפי חוק הגנת הצרכן יש עילה לתביעה לבית דין לתביעות קטנות? כמובן רק על הסכום שמגיע לי, תודה
שלום יונתן,
אינני מבין משאלתך את העניין הבעייתי.
אתה טוען ששילמת בעבור מכשיר + שירות. הסתיימו התשלומים על המכשיר אך החברה המשיכה לחייב אותך עליו (למרות שכבר סיימת לשלם בעבורו).
במקרה זה בהחלט עליך לפנות לחברה, להעמיד אותם על טעותם ולדרוש את כספך חזרה. במידה ולא יענו לדרישתך בהחלט יש מקום להגיש תביעה קטנה בעניין.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר