"עזרה דחוף, לקחתי סידרת טיפולי לייזר בסך 3,500 שח, ללא הגבלה עד הסרה מלאה, התחלתי טיפול ראשון ובטיפול השני [חודש וחצי] לא נכנסתי לטפול וסירבתי להמשיך בטיפולים, לאחר הטיפול הראשון חשתי בכאבים ושהתקשרתי למכון הם חזרו אלי אחרי יומיים עם תשובה של פקידה למרות שבקשתי את הרופא.
ביקשתי לשלם עבור הטיפול שעברתי והתשובה שקיבלתי זה שאני לא יכולה להפסיק את הטיפולים ואם אני לא רוצה להמשיך אני עדיין ישלם את כל הסכום, הגיוני?
חשוב לי לציין שאני משלמת במזומן, ובחוזה הוא חילק לי את זה -טיפול ראשון 400 טיפול שני 1000 וטיפול שלישי 1000 שהסך 2,500 אך בסכום הכולל למטה נרשם 3,500 , ולא שמתי לב לטעות שנעשתה, אני חייבת לציין שהיה לי חשש לגבי המכון ולכן בחרתי לבטל את הטיפולים אצלו.
את הטיפול הראשון שילמתי מכיוון ועברתי [400 שח בטיפול הראשון]
הוא רוצה את היתר ומאיים עלי בבית משפט!
מכיוון שנלחצתי אז ביקשתי ממנו לחשוב מה אני עושה ואם אני ממשיכה, והתשובה שלו הייתה, תדאגי להחזיר תשובה תוך שבוע שאני ידע מה אני עושה עם זה.
מה לעשות?
אני באמת חייבת לשלם את כל הסכום עבור טיפול 1.
הוא עשה לי טיפול 1 ושולם לו 400 שח, אין לי בעיה לשלם לו דמי ביטול, למרות שאני לא חושבת שמגיע לו אבל אני לא אגזול מבן אדם כסף.
שלום,
אני מציע לך לעיין בחוזה/הסכם עליו חתמת מול החברה כדי לבדוק כיצד ההסכם ביניכם מתייחס לביטול באמצע הטיפולים.
אינני יודע לענות לך על השאלות כיוון שלא קראתי את החוזה ביניכם.
בכללי אומר כי עליך לשלם רק בעבור הטיפולים שעברת, אלא אם כן ההסכם ביניכם מורה אחרת.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בחוזה לא מופיע מדיניות ביטול.
זה מחולק לטיפולים ובסוף יש סכום כולל.
עבור הטיפול שעברתי [טיפול ראשון] שילמתי כמו שרשום בחוזה..
טיפול ראשון 400 שח וכך שולם + קבלה.
הוא מאיים עלי ומבקש את כל הסכום, מה החוק אומר לגבי זה?
במידה ואין התייחסות בחוזה ביניכם עליך לשלם רק בעבור הטיפול שעברת ואם לא המשכת את הטיפולים על החברה להחזיר לך את כספך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר