שלום , לפני 3.5 חודשים ביקשתי לקבל החזר כספי עבור פוליסת ביטוח חובה לרכב שהקפאתי לפני כן מסוכנות הביטוח שאצלהם אני עושה ביטוח, הפקידה הבטיחה לי לקבל את ההחזר למשרד סוכנות הביטוח בעזרת שיק מקסימיום תוך 30 יום , מאז מידי חודש אני מתקשר ולא קיבלתי את ההחזר הכספי על סך 980 שקל , הפקידה בסוכנות מאשימה את החברה המרכזית שהם אשמים שלא שלחו לי את השיק ואין מה לעשות חוץ מלחכות , התקשרתי לחברה הראשית אשר אמורה לשלוח לי את השיק והם אומרים בטלפון כי החברה הראשית שולחת החזר כספי מתי שסוכן הביטוח מבקש אבל לא מוכנים למסור את התאריך שהסוכן הגיש את הבקשה להחזר , אני פניתי בכתב לסוכן הביטוח שלי וכן לחברה הראשית המבטחת לשמוע הסברים מדוע לא קיבלתי את הכסף אך אף אחד מהם לא עונה לי , בסוף החודש של אפריל נגמר לי הביטוח של הרכב וללא החזר הכספי אין לי מספיק כסף לעשות ביטוח חובה לרכב ובתחילת מאי ניגמר לי הטסט של הרכב ואני לא יכול לעשות טסט ללא ביטוח לרכב בתחילת ינואר 2014 קיבלתי דוח בסך 1000 שקל והיתי אמור לשלם אותו עד 18.4.14 אילו היתי מקבל את הכסף של ההחזר הכספי של הביטוח יכולתי לשלם את הדוח , ומשום שלא קיבלתי לא יכולתי לשלם אותו ועכשיו יהיו לי בעיות , אני מתכוון להגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות בגין עוגמת הנפגש אובדן הנאה משום שאין לי כסף לעשות ביטוח ולא שילמתי את הקנס בגללם , האם פיצוי כספי משתי החברות בסך 800 שקל הוא הגיוני ?
האם אתה מתכוון פיצוי כספי של 800 ש"ח בגין עוגמת נפש ? אם כן הסכום הוא נמוך מידי. לאחרונה התפרסמו פסקי דין בתביעות קטנות בהם בית משפט נותן פיצוי כספי בגין עוגמת נפש של אלפי שקלים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר