ב16/4 בטלפון השתכנתי להירשם לקורס, השארתי צ'קים על סך 7900 ש"ח, לא חתמתי על חוזה, לא קיבלתי ציוד...יום למחרת התקשרתי לבטל, אמרו לי שזה רק אחרי פסח, ב20/4 פיקססתי לשירות לקוחות פקס על ביטול עסקה, הודיעו לי שזה יעובר לועדה, הועדה מתקיימת פעם בחודש והיא מחליטה האם לבטל, באפריל פספסתי ותהיה רק במאי...היום דיברתי איתם ואמרו שתשובה תהיה שבוע הבא, בעיה שצ'ק ראשון אמור לרדת בשבוע ולא הייתי רוצה שהוא ירד ...האם זה חוקי שאני מחכה כל כך הרבה זמן לתשובה? למה אני לא יכולה לבטל את הצ'קים בבנק הרי חוק בצידי? ואם הם יכולים לגעת לי בחשבון? אם כן הוא ירד תוך כמה זמן צריכים להחזיר את הכסף?
שלום,
מי אמר לך שאינך יכולה לבטל ?
על פי מה שאת מתארת כאן, לצערי התנהלת מול החברה בצורה לא נכונה.
על פי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) זכותך לבטל את העסקה וזה כלל לא קשור לוועדה כזאת או אחרת.
אני מציע לך לשלוח לחברה מכתב שבו את מודיעה לחברה על ביטול העסקה על פי החוק כמו כן צרפי את החוק הרלוונטי והודעה על כך שאת מבטלת את הצ'קים ולאחר מכן בטלי את הצ'קים. לא נראה לי שועדה מטעם המקום תקבע מיוזמתה שהיא מעוניינת להחזיר לך את כספך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הם אמרו שיתבעו אותי אם אבטל את הצ'קים..
יש להם זכות משפטית לעשות זאת, וזאת למרות שהם לא עומדים בתנאי החוק.
זאת הסיבה שהצעתי לך לשלוח להם את המכתב ולהסביר להם את הדברים בכתב. כאשר הם יתבעו אותך תוכלי להציג את המכתב בבית המשפט ולהסביר מדוע עשית זאת.
שירות לקוחות הבטיחו להחזיר את הכסף אם מבטלים..יש לי שיחות מוקלטות...במידה ולא אוכל לתבוע אותם ולקבל פיצויים?
כן.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר